Szerintetek sol ha egy nap 500 kcalt eszek? Nagyon félek, hogy mégjobban kövér leszek most 56kg vagyok.
Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 15:33
11/15 anonim válasza:
Azért a BMI indexet ne vegyük ide mert az marhaság! Egy szín izom testépítőt pl a túlsúlyos kategóriába rakna magasság alapján...
12/15 anonim válasza:
Szerintem a kérdés kiírása òta már éhenhalt. Én csináltam 1200 kcal-s diétát, és 100-ròl 80-ra úgy fogytam le, hogy átlag heti 2 kiló lement...
500 kalòriával nem hízhatsz, fizikai képtelenség. Valòszínűleg rosszul számolsz...
13/15 anonim válasza:
A szervezet elöször a szénhidratot hasznalja fel. Majd a majban levő cukrot, azutan nyúl a zsírhoz. De ezek attól is függnem hogy milyen aktivitásban kell az energia. Mert ha egy kiflit ettél egesz nap és nehez fizikai munkat vegzel akkor a zsirhoz is nyúl. Üdv
14/15 anonim válasza:
1200 kcal elég a túléléshez. Kétségtelen, hogy ennyiből élni nagy fegyelem kell, és nem lehet vétkezős nap sem. Én 1200 kcal (esetleg 1300) havi egy kilótól szabadulok meg..persze ülöknegész nap, ez a munkám.
Az ötszáz kcal bizony kórházhoz vezet előbb-utóbb
15/15 anonim válasza:
Oh, a jó öreg napi 500kcal-os kajálások amik miatt lapos az ember gyomra viszont a segge is és fekete pontokat lát mikor felkel aztán hetente egyszer bezabál és nem érti miért nincs jó alakja.
Egyél normálisan...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!