Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Karantén alatt kinek hogyan...

Karantén alatt kinek hogyan változtak meg az étkezési/testmozgással kapcsolatos szokásai?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába írtam, mert az is érdekelne hogy ez számok szerint, kilókban, meglátszik-e. Viszont sokkal hasznosabb elolvasni a következményeket, tudva a miérteket!

Bevallom elég nehezen tudom elképzelni, ha van olyan személy, akinek a ‘normalis’ életmódja illetve életritmusa nem borult fel, de persze ez is lehetséges

Előre is koszonom a válaszaitokat (pláne ha életkort is írtok), talán kicsit megnyugodnék hogy nem csak én borultam meg teljesen:|

2020. jún. 23. 10:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
elkezdtem minden nap futni... és azóta is tart
2020. júl. 11. 16:50
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

93 kilóról fogytam 74re márciusig, karantén alatt pedig további 3,5 kilót (máig). Picit lassult a fogyási ütemem, de valószínűleg amiatt, hogy aránylag kevesebb is a zsír, mint eddig. (tehát lényegében aktív diétás-sportos-életmódváltós szakaszban voltam és maradtam): Mivel egyetemne tanulok, a normál életmódom és ritmusom megborult, de a sport és diéta része a legkevésbé. Még könnyebb is volt, hogy nem kellett 4-5 uzsonnás dobozzal suliba menni, utána meg munkába amit előre kitalálni és lefőzni is kellett korábban. Így kicsit szabadabban mozgok a konyhában. (Előtte is magamra főztem mindent és alatta is)

Én pont az ellentéte vagyok a legtöbb embernek. Edzőterem helyett videóchates edzésekre jelentkeztem be (karanétn első két hetében még nem voltak, akkor heti egyszer bicikliztem 20 km-t), ugyanúgy heti kétszer, mint korábban. Amint visszanyitott, mentem újra (április)

Kicsit nehezebb volt, hogy többféle és több étel volt itthon, ehhez hozá kellett szokni. De ez max anniyban nyilvánult meg, hogy megettem egy kiskanál nutellát, vagy egy cukormentes nápolyit (amit amúgy nem vittem volna magammal suliba, ha tervezem a napom)

A folyadékfogyasztás külön javult, itthon sokkal könnyebb meginni a 2 litert, ha bármikor elugorhatok a mellékhelyiségbe

2020. júl. 20. 12:33
 23/24 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem tökre ugyanaz maradt, ugyanannyit edzettem és ugyanannyit ettem. Igaz izmosabb lettem kicsit de az a karantén nélkül is bekövetkezett volna ha ugyanezt csinálom. Az előző választ olvasva az iváson elgondolkodtam és szerintem nekem is könnyebb lett többet inni, pont ezért mert itthon nyugodtan vécézhetek amikor csak akarok.
2020. júl. 20. 23:05
 24/24 anonim válasza:
Én többet mozogtam, de mégis kicsit híztam. 161-ről 168-ra, de augusztus óta tartom a súlyom.
2020. okt. 3. 08:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!