Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Karantén alatt kinek hogyan...

Karantén alatt kinek hogyan változtak meg az étkezési/testmozgással kapcsolatos szokásai?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába írtam, mert az is érdekelne hogy ez számok szerint, kilókban, meglátszik-e. Viszont sokkal hasznosabb elolvasni a következményeket, tudva a miérteket!

Bevallom elég nehezen tudom elképzelni, ha van olyan személy, akinek a ‘normalis’ életmódja illetve életritmusa nem borult fel, de persze ez is lehetséges

Előre is koszonom a válaszaitokat (pláne ha életkort is írtok), talán kicsit megnyugodnék hogy nem csak én borultam meg teljesen:|

2020. jún. 23. 10:38
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Mivel cukorbeteg vagyok (-es tipus) ezért nem ettem többet mint máskor. Nem is kívántam.

Párom sem evett többet. Ismerőseim közül aki otthon volt, senki sem hízott meg.

2020. jún. 23. 10:56
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokkal több időm volt edzeni, mivel nem kellett bejárni, így izmosodtam.
2020. jún. 23. 11:07
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Én unalmamban elkezdtem hastáncolni, szóval pozitív, előtte nem edzettem semmit. És igen, kilóban is látszik :) Plusz nagyon megszerettem, de sajnos ahol élek rendes oktatás nincs, szóval marad a netről tanulás :)
2020. jún. 23. 11:09
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Elkezdtem itthon edzeni, és egészségesen enni, nem kevsebbet, csak jobbat. -4kg eddig

Azóta is tartom.

2020. jún. 23. 11:16
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Intenzíven tanultam végig, így fogytam, mert kevesebbet is ettem, sokkal tovább ébren voltam, stb. Amikor be kellett mennem dolgozni, akkor mindig hazasétáltam, ami kb. 1,5 óra út volt. Kilóban nem tudom, de ruhaméretből eggyel kisebb jó már rám.
2020. jún. 23. 11:27
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobban tudok figyelni a kalóriákra és többet edzem. Így elég sokat fogytam már
2020. jún. 23. 11:33
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Életem legjobb formáját sikerült elérnem. Fogytam 3-4 kilót (már nem nagyon volt miből, mégis sikerült). Megtanultam kézenállni, több nehéz saját testsúlyos gyakorlat is összejött ami korábban nem. Edzésképpen bármikor lefutok egy félmaratont, fekve kimegy 115kg, felhúzok 150-el. Szóval nekem áldás volt ez az időszak.
2020. jún. 23. 11:34
 8/24 A kérdező kommentje:
Hűha eddig mindenki csak arról irt, milyen szuper formába hozta magát. Na és úgy gondoljatok hogy a karantén miatt rendelkezésre álló idő( és energia nyilvánvalóan mert az is kellett!)aminek köszönhető ez az eredmény nem okozta azt hogy egyfajta mániátokká vált ez a téma? Úgy értem hogy volt e aki esetleg már-már arra lett figyelmes h átesett a ló túloldalára?
2020. jún. 23. 12:21
 9/24 anonim ***** válasza:
89%
Milyen 'téma'? Egyszerűen csak több időm volt edzeni mert itthonról dolgoztam. Nem ment el az idő utazásra. Kevesebbet találkoztam ismerősökkel, ez szintén segített hogy magammal többet foglalkozzak. Én pl többet főztem magamra, ezáltal a kajálásom is jobb lett mert nem vettem meg minden szart (ugye a korlátozott nyitvatartás miatt sem)
2020. jún. 23. 12:32
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

En az elso 2 hetben tobb egeszswgtelenebb kajat ettem, mivel nem dolgoztam es azota se dolgozok ez is hianyzott, +2 kg jott fel ram, ereztem is rogton magamon, mert pici vagyok.

Aztan napi 1-2 edzes, szigoritottak a kijarason (kulfoldon elek), elkezdtem figyelni a kaloriakra es fogytam 5 kg-t kb. 2 honap alatt, ugyhogy most csucsformaban vagyok. :D

Meg idobe eszbekaptam, mert rogton ereztem mikor elkezdtek feljonni a kilok. Ha valaki nem kap eszbe bizony konnyen feljon..

27N

2020. jún. 23. 12:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!