Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Karantén alatt kinek hogyan...

Karantén alatt kinek hogyan változtak meg az étkezési/testmozgással kapcsolatos szokásai?

Figyelt kérdés

Azért ebbe a kategóriába írtam, mert az is érdekelne hogy ez számok szerint, kilókban, meglátszik-e. Viszont sokkal hasznosabb elolvasni a következményeket, tudva a miérteket!

Bevallom elég nehezen tudom elképzelni, ha van olyan személy, akinek a ‘normalis’ életmódja illetve életritmusa nem borult fel, de persze ez is lehetséges

Előre is koszonom a válaszaitokat (pláne ha életkort is írtok), talán kicsit megnyugodnék hogy nem csak én borultam meg teljesen:|

2020. jún. 23. 10:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%
Én fogyni terveztem, de ehelyett híztam, mert bánatomban sokat és egészségtelenül ettem. Mozgással próbáltam kompenzálni, így talán valamivel kevesebb jött rám.
2020. jún. 23. 12:42
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megszűnt a félrekajálásom, mert nem rohangáltam egész nap össze-vissza, volt időm főzni, eltervezni a bevitt kalóriákat/makrókat/napi kajálásomat. Emellett korábban mem tudtam rávenni magam az edzésre, mert többnyire reggel nyolctól kb. este hatig bent ültem egyetemen, utána meg a hátam közepére se kívántam a mozgást. Most minden nap mozgok valamit, saját testsúlyos edzést végzek itthon, jógázom, sokat sétálok, youtube videókra tornázom, stb.

Mindennek eredménye -8 kg március közepe óta. :)

2020. jún. 23. 21:44
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt az életmódot folytattam amit tavaly elkezdtem, bàr a munkahelyem ideiglenesen bezàrt, ezért itthon voltam ( màr újra dolgozom) ,az étrendemet és a mozgàst tartottam- tartom. Hirtelen nem tudom, hogy konkrétan a karantén alatt mennyit fogytam, de ment le folyamatosan, összesen eddig -49kg.
2020. jún. 24. 00:53
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Fogytam, mert alapvetően társasági ember vagyok, és magányos voltam, illetve az anyagiak miatt is aggódtam, úgyhogy nem volt étvágyam.

Cserébe viszont rengeteget ittam.

2020. jún. 24. 17:23
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Én fogytam kb 10 kgt. Rengeteget edzettem és jól kajáltam
2020. jún. 26. 14:27
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Én híztam. Egyrészt a munkahelyen nagyon jó a menza, mindig többféle zöldséges étel is van, és adnak ki tápértéktáblázatot is a saját ételeikhez. Így ha dolgozom, akkor nagyon könnyen számon tudom tartani, hogy mennyi kalóriát (és makrotápanyagokat) vittem be. Ha én főzök, akkor ez sokkal macerásabb.

A másik hogy biciklivel szoktam dolgozni járni, amit most próbáltam pótolni kisebb biciklitúrákkal, de azért a rendszeresség csorbát szenvedett. Pláne az elmúlt hetek nagyon esős időjárása idején - mivel nem volt muszáj menni, inkább nem is mentem sehova.

A harmadik meg az, hogy egy idő után lelkileg is megviselt az, hogy itthonról dolgozom. Így több édességet ettem.

De azért nem vagyok nagyon kétségbeesve, majd helyrehozom azt a pár kilót.

2020. jún. 26. 14:45
 17/24 anonim ***** válasza:
65%

Én is híztam. Addig nem is volt időm szinte napközbe enni, karantén idején viszont meg volt a rendes kajálás, plusz ment a sütögetés is ezerrel.

Felszaladt pár kiló, azokat dolgozom le a mai napig:D

2020. jún. 26. 18:45
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
Kevesebbet sportoltam, de kevesebbet zabáltam is. Nem változott a súlyom karantén alatt sokat.
2020. jún. 27. 02:05
 19/24 anonim ***** válasza:
71%

Március 20-tól máig 9 kg-ot fogytam, most 53,7 kg vagyok, sokkal szebb, tónusosabb, feszesebb a testem.

Kiderült,hogy IGT-s vagyok, a teljes étrendem egy életre megreformáltam, gyönyörű makroarányokkal, és értelmes kalóriadeficittel fogyok. Már az edzőtermi sport melletti súlytartást is megterveztem, igaz, most még diétázom edzés mellett.

2020. jún. 27. 11:50
 20/24 csakénvagyokaznyugi ***** válasza:
100%
én január óta fogyózok, és edzek itthon, eddig -15 kilónál járok. 74 kiló voltam, most 59, 50 a cél. Nem nagyon éreztem meg a karantént, ugyanúgy ettem, mint előtte.
2020. júl. 3. 23:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!