Gyors megoldást szeretnék foyásra, hogyan?! (tobbi lent)
Na szoval, 1 honapom van, hogy leadjak tobb mint 20 kg-t.
Tudom, hogy nem lehetetlen és képes vagyok rá mert nagyon akarom és egy buli miatt ilyen sürgős...
96,5 kg vagyok jelenleg.
CSAK OLYAN ÍRJON AKI TUD SEGITENI, NEM VAGYOK KIVÁNCSI A HÜLYESÉGEKRE, HOGY EZ NEM EGESZSEGES HETI 1KG AZ EGESZSEGES BLA BLA BLA
igen, örülök, és tudod miért? mert nem 20 kilót fogytál egy hónap alatt (ami ugye lehetetlen), meg nem is 10-et, hanem úgy tűnik rendesen csinálod és így meg is lesz az eredménye. nem 1 hónap alatt, meg 2 meg 3, de a lényeg a kitartás, és hidd el, hogy te is jobban fogod érezni magad. ha ez a srác nem is "sikerül", akkor már fel leszel készülve a következőre, és nem akkor kell megint pánikolni, hogy jujj 20 kilót kell fogynom, mikor azzal a sráccal találkozol.
én kedves vagyok hidd el (40. is én voltam pl.), de amikor semmi észérvre nem hallgat valaki, az eléggé felhúz, még így ismeretlenül is.
konkrétan azt a választ kaptam a csávotol h ezaz utolso, ha most ho végén nem talizunk vége mindennek
ő a legfontosabb nekem.....
miért?
xdddddddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!