Próbáld ki ezt : [link] és vegyél szűztea kapszulát!
2014. jún. 1. 09:26
3/56 anonim válasza:
"Általánosan kerülni kell a tojást"
Itt bukik meg a dolog. Eddig miért nem volt fontos a saját egészséged? 97 kiló baromi sok, eddig is fel kellett volna tűnnie a súlyfeleslegednek, megálhattál volna 70-80 kilónál is, nem szabadott volna megvárni míg majd' 1 mázsára felhízlalod magad... 1 hónap alatt nem fog menni. Nem hiszem, hogy ha ennyi kilós vagy akkor van annyi akaraterőd, hogy egész nap ne egyél semmit, stb. MAXIMUM 10 kiló sikerülhet, de ahhoz is meglehetősen egészségtelenül kell enned. Ráadásul a buli után már nem kell csinosnak lenni? Csak mert ha le is adod a 10 kilót nem fogod tovább bírni az önsanyargatást, elkezdesz zabálni, és kb. 2 hét alatt visszajön 15... És kövérebb leszel mint voltál.
2014. jún. 1. 09:30
4/56 A kérdező kommentje:
majd azt en tudom, nem a velemenyedet kertem, hanem segitseget:)))) ha nemtudsz jot mondani, inkabb ne mondj semmit.
Elozo kettonek koszonyoom <3
2014. jún. 1. 09:34
5/56 anonim válasza:
pont ez a baj, hogy ha valakit jót akarna meg segítene neked az lebeszélne erről, mert totálisan baromság az elképzelésed
de csináld nyugodtan, amúgy se fog sikerülni
2014. jún. 1. 09:43
6/56 anonim válasza:
Konkrétan én vagyok az egyetlen aki normálisat írt. Téged akarlak megkímélni a csalódástól, mert jómagam is csiáltam ilyen hülyeséget, pedig csak 22 voltam. Egy hétig bírtam, napi egyszer ettem de nem ilyen szemét diéta alapján, hanem csak húst, tojást, stb. kis mennyiségben. Egy hét alatt lement 65-ről 60-ra, majd annyira örültem hogy gondoltam tartok egy "csaló napot", ahol aztán eltört valami és 1 hét alatt visszahíztam 67-re. Megéri ez neked? Utána érdekes módon normális szénhidrátszegény, glutén és tejmentes diétával 3 hónap alatt lementem 53-ra a 165 centimhez amit azóta is tartok. Nem lenne értelmesebb egy életre lefogyni szenvedés nélkül, mint 1 hónap alatt próbálkozni majd elbukni? Amúgy a bőröd nagyon csúnya lesz, ha valami bikinis buli akkor inkább ne menj el mert a bőröd magad után fogod húzni a földön...
2014. jún. 1. 09:46
7/56 anonim válasza:
Tehát megköszönöd, szivecske kíséretében az első kettő "hasznos" választ... futkározz (ami semmit sem ér, sőt..), és nézegess nők lapja divatdiétás csajos oldalakat... Ez aztán a megoldás :)
2014. jún. 1. 09:50
8/56 anonim válasza:
84%-os az egyetlen, aki jókat írt, és értelmes tanácsokkal szolgált. Neki köszöngess.
2014. jún. 1. 09:52
9/56 anonim válasza:
Amúgy futni 97 kilósan nem a legideálisabb... Tönkremegy a térded, rámennek az ízületeid, és ilyen súlyfelesleggel 100 méternél többet úgysem bírsz... Meg kéne fontolni, mennyire szempont az egészséged (egy életre), és mennyire az a buli (egy napja). Ha ennyire zavar a dolog, én a helyedben inkább nem mennék el. Jövőre is lesz nyár, addigra meg bombaformában lehetsz.
2014. jún. 1. 09:58
10/56 anonim válasza:
A tested 1 hét alatt kb. 1 kiló zsírt tud felhasználni a saját raktáraidból. Ez akár havi 4 kiló fogyást is jelenthet, ami szép eredmény!
Kezdetben pedig sok raktározott víz is kiürülhet a testből, főleg ha a glutén és tejfehérje mérgezés (terhelés) is megszűnik, csökken a szénhidrát bevitel.
Így 6-8 kilót is csökkenhet a testtömeg 1 hónap alatt, de ez persze nem mind zsír. Ezek voltak a tények.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!