Gyors megoldást szeretnék foyásra, hogyan?! (tobbi lent)
Na szoval, 1 honapom van, hogy leadjak tobb mint 20 kg-t.
Tudom, hogy nem lehetetlen és képes vagyok rá mert nagyon akarom és egy buli miatt ilyen sürgős...
96,5 kg vagyok jelenleg.
CSAK OLYAN ÍRJON AKI TUD SEGITENI, NEM VAGYOK KIVÁNCSI A HÜLYESÉGEKRE, HOGY EZ NEM EGESZSEGES HETI 1KG AZ EGESZSEGES BLA BLA BLA
5 nap alatt 5 kiló
- nem lehet megérteni, hogy a zsírok, zsírsavak mobilizációja, terminális oxidációja nem zajlik ilyen gyorsan? 7 milliárd ember él a Földön, ebből sok-sok milliónak van internet kapcsolata azaz sok millió idióta írhat neked idiótaságokat. Ettől még ne higgyél már varázslásban, lehetetlen dolgokban.. 5 nap alatt 5 kilót egy fogyatékos szőke pi.csa megírta, és? Ettől még csak egy értelmetlen webszájt, nem valóság, nem csodamódszer.
Ha én egy éve várnék egy csajra akiről azt hittem hogy néz is ki valahogy aztán beállítana 100 kilósan biztos hogy elküldeném a ...
Inkább mond azt hogy nem tudsz elmenni még akkor is kisebb lesz a csalódás.
Ez tök jó. Beleszerettél neten egy csávóba és neki akarsz imponálni az első találkozásnál? Honnan veszed, hogy élőben is tetszel neki? Illetve ami a sarkalatosabb kérdés, hogy neked tetszik-e élőben? A csajok választanak pasit maguknak, ezt mindenki tudja. De képekből, meg billentyűleütésekből nem jön le, hogy milyen egy ember igazából. A kisugárzása, a gesztikulációja, a személyisége...
Na nem ragozom tovább. Gondolom nagyon fiatal vagy még, azért ez a szeleburdiság.
És honnan tudod, hogy ő nem 150 kiló? Amennyire Te őszinte voltál vele..amúgy én sem értem, hogy 1 év alatt hogy nem derült ki számára, hogy kövér vagy. Az meg a másik, hogy Te miért most kapcsolsz hogy húúúha, fogyni kéne?
Én 1 év alatt fogytam le 24 kilót, ez a normális tempó..nem lóg a bőröm, nem éheztem. 1 hónap alatt ez fizikailag lehetetlen, hacsak tényleg le nem vágod mondjuk az egyik lábad..
"Tudom, hogy nem lehetetlen"
de az.
előbb kellett volna erre gondolni, inkább találj ki valamit vagy "betegedj meg", ha már így nem akarsz találkozni az illetővel. de ezek szerint nem tudja, hogy nézel ki. jobb lenne persze, ha bevállalnád, hogy ez vagy te, legalább kiderülne, hogy mennyire érdekled így is. ahogyan most hozzáállsz a fogyáshoz, abból arra lehet következtetni, hogy nem kevés idő lesz, amíg valóban lefogysz, ha egyáltalán sikerül és nem csinálsz a kérdésedben szereplő dolgokhoz hasonló butaságokat. szóval lehet, hogy még 5 hónap múlva is emiatt nem akarnál találkozni vele. akkor most inkább ezt a találkozót hagyd ki, kezdj értelmesen fogyni (ha azt se tudod, hogy kezdj hozzá, akkor kérj tanácsot) és tudatosan készülj a következőre találkozóra. bár ugye sokkal jobb lenne, ha saját magadért fogynál, mert ezek a dolgok addig tartanak, amíg a pasi is kitart. utána vigyázz, ha esetleg nem működne a dolog köztetek, mert adott esetben elkezdesz majd rengeteg trutyit enni és még többre hízol, mint amennyiről indultál (tapasztalatból beszélek). aztán ott sírsz magadnak, de továbbra is kövér vagy, amíg nem jön egy másik pasi, aki miatt megint expressz gyorsan kéne lefogyni. szóval ezt kéne mindenképp elkerülni.
ha találkozol vele, az lenne a legjobb, ha felvállalnád magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!