Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Gyors megoldást szeretnék...

Gyors megoldást szeretnék foyásra, hogyan?! (tobbi lent)

Figyelt kérdés

Na szoval, 1 honapom van, hogy leadjak tobb mint 20 kg-t.

Tudom, hogy nem lehetetlen és képes vagyok rá mert nagyon akarom és egy buli miatt ilyen sürgős...

96,5 kg vagyok jelenleg.

CSAK OLYAN ÍRJON AKI TUD SEGITENI, NEM VAGYOK KIVÁNCSI A HÜLYESÉGEKRE, HOGY EZ NEM EGESZSEGES HETI 1KG AZ EGESZSEGES BLA BLA BLA

2014. jún. 1. 09:14
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

1 eve beszelgetek egy fiuval fészen akit mostanra mar az eletemnel is jobban szeretek, nekem o az igazi es nem akarom elvesziteni.

o nemtudja ugye h ilyen husisvagyok es nemakarom h így lásson. egy buli keretében fogunk talizni jun utolso hetvegejen ... mar tobb eve ez az almom h eljussak arra a bulira es a szerelmemmel lehessek ott. hulyevoltam elhuztam az idot, de most eznagyon fontos lenne nekem://

2014. jún. 1. 10:07
 12/56 anonim ***** válasza:

Ahjjj már megint ezek a buta férfiak :/ Egyik sem ér ennyit, mikor értitek meg? Persze szerelemtől elvakultan úgysem fogod :D

Hogyhogy nem tudja, hogyan nézel ki??? 1 éve beszélgettek és akkor??? Vékonyra photoshoppoltad magad, vagy mi?

Ezért nem jók az internetes kapcsolatok. Személytelen... És hiába vagytok el jól neten, ha aztán élőben meg nem tudtok egymásra hangolódni.

2014. jún. 1. 10:09
 13/56 A kérdező kommentje:
elmondom h hogyan ha ennyire erdekel.. írj privibe :/
2014. jún. 1. 10:11
 14/56 anonim ***** válasza:
Fizikailag LE HE TET LEN 20 kilot leadni, meg akkor is ha ehezteted magad.
2014. jún. 1. 10:11
 15/56 anonim ***** válasza:

Évek hízókúráját és kialakult hormonzavarait nem lehet 1-2 hónap alatt semmissé tenni.

Gondolom ez is egy lecke valakinek, ami úgyis megtanul, mert nincs más választása. A leckék néha fájók.. :(

Azt hiszem ebből a szempontból részvétemet szeretném kifejezni.

2014. jún. 1. 10:14
 16/56 anonim ***** válasza:
Igazából nem az, hogy ennyire érdekel.. elmondtam a véleményemet, beszűkült látásmódodon meg úgysem lehet változtatni, szóval..
2014. jún. 1. 10:20
 17/56 anonim ***** válasza:

De azért annyit még remélek, hogy a választottad legalább az Év Legjobb Pasija, top 1. És nem valami... fura ember.

Te ennyit megtennél érte, és Ő vajon mennyit tenne meg érted?

2014. jún. 1. 10:22
 18/56 A kérdező kommentje:
belsore biztos h a legjobb, hosszutavon is. hidd el nemvagyok egy hulye lany ...
2014. jún. 1. 10:24
 19/56 anonim ***** válasza:

És ezt Ő is így gondolja? Hisz nem is játszol nyílt lapokkal..

Kezdjük ott, hogy a szerelmes emberek mind hülyék. Így vagy úgy, de nem tudnak reálisan gondolkodni. Most ettől te még lehetsz okos lány, de a kérdésed sajnos nem ezt sugallja.

2014. jún. 1. 10:31
 20/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy hülye.

Akkor biológiával is foglalkozz minimálisat, le kell szállnod a földre. Lehetnek céljaid, de nem tudsz elszállni a valóságtól. Pik-pakk 10-20 kilókat fogyni csak úgy pár hét alatt, ilyen sajnos nem létezik.

2014. jún. 1. 10:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!