Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valami megoldást? Vagy esetleg...

Valami megoldást? Vagy esetleg menyyi idô alatt sikerülne? (lent)

Figyelt kérdés
sziasztok, 13 éves vagyok, és 76 kg. tudom ezelég sok, és számtalanszor próbaltam már minden féle diétát de egyik sem segített, nem feltétlenül akarok most egyszerre nagyon sokat lefogyni, de leszeretnék fogyni legalább 15 kg. és errôl nem mondok le!. de nemtudom sosem betartani a diétákat, de én végülis nemeszek olyan sokat, meg például édességet sohasem eszek kiskorom óta!.. de mégis, légyszi valami jó tippeket vagy valamit írjatook, de értelmesset! kösziiii:) 13/L
2011. máj. 7. 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Napi 100g fehérje és 150g szénhidrát kell neked.

Fehérje források: csirke és pulykamell (roston vagy sonka) sovány túró, hal.

Szénhidrát: Natúr zabpehely, tk. kenyér, barna rizs, alacsony kalóriatartalmú zöldségek és gyümölcsök.

Legyen napi 5-6 kis étkezésed, 2-3 óránként egyél. Egyenlő részre oszd el a napi 100g fehérjét, minden étkezésre egyél 15-20g-ot. A szénhidrátot is oszd el, de úgy, hogy vacsorára már csak fehérjét egyél.

Ha ezt így csinálod, akkor le fogsz fogyni. Ha megáll a fogyás, akkor csökkentsd a szénhdirátot 10%-kal, ha megint megáll pár hét múlva, akkor megint 10%-kal.

Ez mehet egészen a napi 50g-os szénhidrát bevitelig. Az alá ne menj.

Ennyi...

2011. máj. 7. 13:27
 2/2 anonim ***** válasza:

kicsit pontosabban...

milyen magas vagy?

mit sportolsz?

mit, mikor és mennyit eszel? pl tegnapi nap, milyen volt az étkezésed?

2011. máj. 7. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!