Szerintetek mennyit sikerülne lefogynom ezzel a módszerrel? 160 cm vagyok és 63 kiló célom legalább 10 kiló
úgy terveztem h
5 napig léböjtkúrát tartok
5 napig naponta 1x étkezem (joghurtot,levest,hús köret nélkül, rizst, gyümölcsöt,zöldséget)
15 napig 3x étkezem keveset (kenyeret tésztát krumplit és az édességet kihagyom)
emellett minden nap vagy minden 2 nap futok és valami gyakorlatokat végzek és görkorizom
5 nap léböjt? minek? méregtelenítésre 2 is sok, egyébként meg fölösleges. 5 napot koplalsz, azon kívül hogy kiürül a beled meg a méreganyagok a seggére versz a glikogén raktáraknak az izomban felküldöd a kortizol szinted, ami "felzabálja" az izmot, lemegy pár kiló kb semmi zsírt nem veszítesz...
5 napig egyszer eszel: kb semmivel nem jobb mint az első 5 nap. masszív koplalás, eddigre valszeg elhasznált a szervezet minden glükózt, így nekiáll zsírt bontani. jó rész lesz, brutálisan alacsony vércukor szinten fogsz épphogy csak lenni, kár hogy az agy is glükózzal megy... szétterheled a májadat, de semmi gáz. ebben a szakaszban talán fogysz is zsírból...
10 nap után nekiállsz keveset enni (mi az a kevés?)elkezded a "mozgást" ami intenzitását tekintve a 0 körül lesz, lévén semmi felhasználható glükóz nincs a szervezetedben, leépültek az izmok, a teljesítő képességük 0 lesz. ha eleget eszel elkezd gyorsan visszatölteni a kajádból az izomba, erre az 5 nap léböjt veszteségéből 80-90% visszajön súlyban legalább. plusz a magas kortizol szinted miatt még mindig kétséges hogy fogsz e tudni mozogni rendesen...
a végére móka kacagás lesz. a koplalás legyen akármilyen indokkal többet árt mint használ... hagyd a francba azt első 10 napot, és mozgás mellett étkezz normálisan
Én érzem rosszul vagy mindenki iskolakezdésre akar ilyen görcsösen lefogyni?
Kikészítenéd a szervezeted és hosszú távon nem tudnád megtartani az elért súlyt.
Vált életmódot és sportolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!