Közületek fogyott már valaki 6-7 hónap alatt 30-40 kg? Milyen módszerrel?
Tudatos táplálkozás és mozgás.
Az étrendemet teljesen átalakítottam. előtérbe került a rizs, a halak, sok gyümölcs, különféle saláták, sovány tejtermékekek. Emellett napi szinten mozogtam (bicikli,kondi)
A kalóriamennyiséget figyeltem és minden nap vezettem egy naplót az étkezésről, és hogy ne legyen olyan kemény a diéta heti egy nap pihenőnapot tartottam amikor mindenből lehetett enni (persze módjával)
Eredmény: 5 hónap alatt 28 kiló.
Persze mint minden alkatilag veszélyeztetett kategóriába eső embernek nekem is szaladtak vissza a kilók na ilyenkor csináltam a villámdiétát. Ezt csak akkor alkalmazd ha gyorsan akarsz megszabadulni max 4-5 kilótól. Nálam ez egy hét alatt sikerült. Ezt átlag 2-3 havonként megismétlem és így nem kell lemondanom a jó kajákról az az egy hét meg hamar letelik.
Kilenc honap alatt 54 kg - ot fogytam. 1200 - 1500 kcal -at ettem, rengeteg gyümölcsöt, zöldseget, feher husokat stb... Lisztet, cukrot teljesen hanyagoltam, ahogyan a cukros üditöket, es gyorsettermi kajakat is. Hetente 4 - szer, 1,5 orat tornazok Beres Alexandra dvd - re. Sokat setalok, lehetöleg mindenhova gyalog megyek. Este hat utan, mar nem szoktam enni, es sok zöld teat iszom. Egyebkent 140 kg voltam, most pedig 86 kg vagyok.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!