Ezzel a módszerrel tudok 5, esetleg 10 kilót fogyni bő egy hónap alatt?
Reggelire általában egy fél kiflit eszek csirkesonkával, sajttal, vagy néha 1-2 virslit egy szelet kenyérrel.
Ebédre, amit a menzán adnak. Most pl szombat lévén kirántott húst ettem sült krumplival, ami tudom, nem fogyókúrás, de kis adag volt.
Délután, vacsira inkább gyümölcsöt eszek, ma 2 almát.
18/L, 175cm/69kg vagyok.
Az a gond, hogy sportolni nincs időm és energiám egyéb dolgaim miatt, csak itthon tornázok kicsit esténként.
Kizárt.
Mozogni kellene és cukor,fehérlisztet mellőzni.Nekem igy ment le 5 kg 5 hét alatt.
Ezzel nem sokat lehet fogyni egy hónap alatt. Én még 3 kg-t sem mondanék.
A menzás kaják köztudottal nagyon hizlalnak, a kifli meg kenyér evés pedig nem nagyon lendíti előre a folyamatot.
1: igen, a zöldség is jó, be kéne iktatni, de én úgy hallottam, 1-2 gyümölcs még a fogyókúrázóknak sem árt. Főleg az alma. Banánt meg szőlőt nem fogok enni. :)
15L, sorstárs. :D Köszi. Am a tornámban felülés, guggolás is van. Sok sikert neked is! ;)
És a többi választ elolvasva csak megnéztem már, hány kiló vagyok.
Azt el szeretném még mondani, h kb fél éve egy csomó csokit eszem, curkos teát iszom... 1 kilót se híztam azóta. Most visszatértem az ezelőtt 6 évig általános vízre, no csoki. Szerdán kezdtem, és most -1,5 kg-nál tartok. :D Nem hiába mondja anya h fiatalon könnyű fogyni.
Az tuti, h a reggelimről nem mondok le, az a kedvencem. És a reggelinek kell a legkeményebbnek lenni, csak gyümölcsöt enni azért... elég húzós. 2 óra mozgás meg nem fér bele. Bár nyáron sokat bicajozom, lehet elkezdem most. Tudom, az nem olyan intenzív, de legalább szeretem... :/
A menzakajával meg nem tudok mit csinálni, nincs itthon mindig főtt étel, és olcsó. A mócsingos húsokat meg nem eszem és reménykedem h nem halok meg. :D
Szóval a következtetés az, h több zöldség és bicajozás kerül a listára. Köszi szépen a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!