Gyors megoldást szeretnék foyásra, hogyan?! (tobbi lent)
Na szoval, 1 honapom van, hogy leadjak tobb mint 20 kg-t.
Tudom, hogy nem lehetetlen és képes vagyok rá mert nagyon akarom és egy buli miatt ilyen sürgős...
96,5 kg vagyok jelenleg.
CSAK OLYAN ÍRJON AKI TUD SEGITENI, NEM VAGYOK KIVÁNCSI A HÜLYESÉGEKRE, HOGY EZ NEM EGESZSEGES HETI 1KG AZ EGESZSEGES BLA BLA BLA
neked is sok eszed van, ha az eddigi hozzászólásokra ennyit bírsz reagálni. de hát mit is lehetett várni a kérdés alapján - épeszű belátást biztos nem. de akkor minek teszed fel a kérdést, ha úgyis csinálod?
gondolom a lényeg a smiley. ;) ;) ;)
mindegy, hó végére odafagy.
Igazan nem akarlak megbantani, de miert gondolod hogy ha leadsz 20 kilot akkor nem leszel kover?
Egy 80 kilos lany is kover meg, nem is kicsit. Ha a ficko a vekony sportos lanyokat kedveli, akkor eselyed sincs. Akkor nem 20 kilot kell fogynod hanem 50et.
Vekony sportos csajok 170-175 centire vannak 55-60 kilo kozott, de vannak konnyebbek is. Ezzel szamolj viszonyitaskeppen.
Ha meg a ficko nem az ilyen csajokat kedveli, hanem a dundibbakat, akkor meg nem tokmindegy? Egyebkent is az oszinteseg jobb taktika, megsporolsz magadnak egy csomo szivast. Meg neki is. Ferfikent mondom neked, aki a vekony sportos csajokat kedveli, hogy egy 100 kilos csajjal SOHA nem kezdenek, lehet a vilag legkedvesebb, legaranyosabb embere, es baromira meg lennek sertodve ha meg jol be is csapna.
42-es vagyok, és hogy ki kérdezett? hát te kérdeztél.
hol tartasz most?
42-es !
nemkerdeztelek :D
Olvasd el a kerdest ujra ;)
én viszont kérdeztelek, hány kiló vagy most (mondjuk úgyis azt írsz be, amit akarsz, de értékelném az őszinteséget).
én értem, hogy nem vagy kiváncsi a "hülyeségekre", csak hogy amit írtak az nem hülyeség, hanem te csinálsz hülyeséget. akkor magadra nem vagy kiváncsi? hidd el, senki nem akar neked rosszat.
92...
orulsz?! (Y)
a velemenyt kilehet nyilvanitani kedvesen is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!