Milyen módszert ismertek, amivel gyorsan le lehet fogyni?
Mellesleg üzenem mindenkinek, itt azért vagyunk, hogy a kérdésekre válaszoljunk. Nem vádolunk, nem hibáztatunk, mert nem ítélkezhetünk felette, és mi sem várjuk el, hogy minket elítéljenek. Kedvességgel viszonyoljunk a kérdezőhöz és előzékenyek legyünk vele szemben, és senki ne várja, hogy jobbat kap, ha ő rosszat tesz a másikkal.
Főleg akinek még nincs gyereke és nem volt terhes, hogy jön ahhoz, hogy szemrehányást tegyen?
A lényeg, hogy a jelenben változtat, nem a múltat kell nézni, hanem a jövőt. Ha valóban tanult emberek járnak ide, és nem alacsonyabb társadalmi rétegbe tartozó emberek, akkor mindenhol be kell tartani ezeket a normatívákat!
Szia! Én teljes mértékben megértelek. Jó, hogy nem "koplaltál" terhesség alatt, vigyázni kell a picire.
Ajánlom a szénhidrát bevitelének csökkentését. Én sajnos gombára hajlamos vagyok, ezért egy ún. Candida diétát csinálok végig. Az első pár nap elég kellemetlen volt, de már megszoktam. (nem mellesleg csökkentek a tüneteim)
Érdemes utána nézni.
Egyébként egy normális diétában kb. 4szer kell enni egy nap. Ehetsz natúr joghurtot, kefirt, tojást (főleg a fehérjét), túrót (ezt szoktam uzsonnára. túró+eper+édesítő mixerrel összekeverve), bármilyen sovány húst (hal,csirke+pulykamellfilé), gyümölcsök (kivéve a magas gyümölcscukor tartalmúak) és sok-sok zöldség. Ajánlatos heti 2-3szor egy kisebb marék olajos mag elfogyasztása. És ahogyan egy előző hozzászóló írta, le kell csökkenteni a napi olaj mennyiségét maximum 1 kanányira.
Kitartást, menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!