Szeretnék fogyni 8-10 kg-ot, milyen módszert ajánlotok?
Sziasztok!
MÉG nem vagyok túlsúlyos, de nem is akarok az lenni. Milyen edzéstervet és ételeket ajánlotok? Vagy egyáltalán, milyen fogyási módszert? Norbi? Rubint Réka? 90 napos szétválasztás?
19 éves lány vagyok, hízásra hajlamos, 162 cm, 63 kg. Főleg comb, fenék és has tájról szeretnék leadni, ha lehetséges. Az anyagcserém nagyon lassú. Egy ideig(most érettségi miatt nem) futottam heti kétszer 12-15 percet(kb 1-1,5 km) futópadon, úsztam 40 percet főleg mellúszásban(kb. 1,5 km)és mindemellett még nyújtottam és néhány gyakorlatot csináltam(bordásfalon lábemelés, felülés). Nyáron sokat lovagoltam/lok, sokat biciklizek és sétálok. VISZONT! Nem szoktam az ételekre odafigyelni, nagyon ritkán beülök egy-egy érkezésre mekizni, de megeszek majdnem mindent, persze nem zabálok, csak ha éhes vagyok eszek. Ennyit rólam. Várom a tanácsokat! Köszi :)
A futást ajánlom! Heti 4-5X! A szervezetnek muszáj pihennie.
Kb.4-5 km. Nem a gyorsaság a lényeg! Folyamatosan fuss, inkább kocogj 30-45 percet! Meglátod sokat segít majd! :)
Szia!
Én Rubint Rékázok, és nagyon hatásos.Ha csak napi 20 illetve 40 percet tornázol az már nagyon jó.És ami a legfontosabb kicsit figyelj az étkezésre.Ha nem figyelsz eléggé és mekizel akkor Réka tornázz legalább 2-3 órát.
A sima kalóriaszámolást ajánlanám.
Ha létrehozod a kalóriadeficitet,akkor fogsz fogyni.
Az anyagcsere gyorsításhoz meg egyél 3 óránként fehérjedúsan.
Sok kalóriát égető edzések-kocogás,ugrókötél,spinning.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!