Sportolok heti 5x, de többet is szeretnék, milyen étrendet ajánlotok ha fogyni szeretnék, úgy, hogy maradjon elég energiám rendesen edzeni is?
Figyelt kérdés
2011. aug. 2. 21:39
1/4 anonim válasza:
szerintem a heti 5 edzés,ha az intenzív,és nem csak a magas szám dicsekvése miatt csinálod,bőven elég...ha nagyon akarsz még,akkor futás(most nyáron tökéletes),bicikli,esőben és majd télen szobabicikli...
2/4 A kérdező kommentje:
étrendre vagyok kíváncsi. csak mozgással nem tudok fogyni,mert mellé kell ennem is hogy bírjam.
2011. aug. 2. 21:50
3/4 bix válasza:
mi az a sport milyen intenzitású? meddig tart?
egyébként ha van terhelés simán mehet akár 1800-2000 kcal is, fogyni fogsz.. ha béres norbi duciszellőztetését tolod akkor kevesebb kell...
ha van elég terhelés akkor simán a súlytartás alá elég ha mész 100-200 kcallal, ha nem akkor se mehetsz 1200 alá. de szerintem 1300-1400 alá se nagyon, ha fontos hogy rendes edzéseket tudj tolni
4/4 A kérdező kommentje:
1-2 órásak az edzések, intenzívek. de a kalóriaszámlálás nem jó nálam, mert amikor számolom, kevesebbet eszek akkor hízok,normál kajával meg tartom a súlyom. az étrend összetételére lennék kíváncsi
2011. aug. 2. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!