Ugyanazt eszem mint eddig csak kevesebbet és ha mellé sportolok akkor tudok fogyni?
Ha normálisan étkeztél eddig, csak túl sokat ettél, akkor kisebb mennyiséggel és sporttal tudsz fogyni.
Ha az étkezésed eddig nagyrészt fehér kenyérből, sült krumpliból, zsíros dolgokból, műkajákból állt, akkor ha ezekből kevesebbet eszel, attól még nem fogsz lefogyni. Max. nem, vagy csak lassabban hízol.
Az előző válaszokat osztom. Igazuk van. Attól függ mit ettél eddig. Pl. ha eddig reggelire bevágtál 4 szelet bundás kenyeret, de most csak 3-at vagy kettőt, akkor nem fogsz. Olajos és eleve kenyér.. Normális ételeket fogyassz. Én nem azt mondom, hogy nem fér bele a kedvenced, de egy tényér után tudj megállni. Én is így vagyok a túrótortával. Éppen diétázom, de ha sütünk mindig megeszek egy-egy szeletet. Nem is megy a diéta kárára, mert nem rögtön az egészet falom fel.
Szerintem te is csinálhatod így, de ne mindennap legyen hízlaló kaja. www.kcal.hu tanulmányozd az oldalt és hamar rájössz mik azok amikből többet ehetsz, vagy mik azokat amiket kerülj. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!