Milyen módszert ismertek, amivel gyorsan le lehet fogyni?
30 kiló pluszból normális diétával és sok sporttal is elég sokat le tudsz adni addig, az elején gyorsan mennek le a kilók.
Szerintem az édességet teljesen hagyd el, szénhidrátot is keveset egyél, azt is reggel. Fehérjéből többet, sovány husikat diétásan elkészítve, sok zöldséggel, salátával. Egyél gyümiket is, csak azokkal azért vigyázz, nem lehet úgy enni, mint a zöldségeket. És amennyit tudsz, sportolj, ha kevés időd van, napi fél óra intenzív mozgás is valami.
Szerintem ezzel elég sokat leadhatsz, ami plusz meg marad rajtad, azt ellensúlyozd az öltözékeddel, csalj kicsit, legyél ápolt, stb.
Sok sikert!
Én a 90 napossal fogyóznék a helyedben+ sok sport
Lehet lepontozni
Naponta fél paradicsom! Ennyit evett meg utóbb egy angol 11 éves fiú. Anorexiás lett és majdnem belehalt. A végén már a shamponban és a habfürdőben is kalóriákat sejtett...
Szóval: fogyni csak lassan, tendenciózusan lehet és érdemes. A gyors fogyás ezer veszélyt rejt.
Napi 90perc torna (aerobic pl. és bicikli vagy futás) és nem több,mint 500 kcal: csak zöldség, gyümölcs, natúr joghurt, zsírszegény probiotikus túró, házi tej, korpovit keksz, natúr zabpehely, csirkemell, alacsony zsírtartalmú hal, rágó, kávé, tea, mustár, fűszerek, hajdina, kuszkusz, kétszersült, abonett, cékla, gomba.
Tilos: napi több,mint 1 evőkanál olaj, cukor, vaj, kenyér, ízesített müzlik, csoki, hashajtó, vízhajtó, banán, avokádó, jégkrém, sütik, mogyoróvaj, chips. De csinálhatsz saját chipset: répa be a sütőbe fűszerekkel.
Utolsó először is nem tudhatod, hogy ide kik járnak, másodszor meg nem igaz, hogy az úgymond alacsonyabbak igénytelen, és k...ra mindegy hány mázsát nyom. Úgyhogy hülyeséget mondtál.
Kérdező tudom milyen a helyzet, én is versenyszférában dolgozom. Hiába beszélek nyelveket, tapasztalat stb.. nagyon oda kell figyelnem a külsőmre. Tolmács vagyok.
Próbáld azt, hogy 800 kcal-nál nem eszel többet, és hagyd el teljesen a finomított ch-t. Ennek nagy veszélye hogy visszahízod ha nem figyelsz oda. Nem cseszegetésből, de ha terhesség alatt odafigyeltél volna, most nem volna ilyen gond..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!