Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2500kcal az alapszükségletem,...

2500kcal az alapszükségletem, ha napi fél órát kocogok+napi fél óra ugrókötél+1200-1500kcal-t vizek be, milyen eredmény várható?

Figyelt kérdés

2018. jún. 20. 17:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Semmi.
2018. jún. 20. 17:37
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért?
2018. jún. 20. 17:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, mennyiből szeretnèl fogyni, milyen magas vagy, hogy nèzel ki (kèp, vagy hogy mid [has, comb, mell, csípő, vádli] hánycm) ezeket nem ártana tudni ehhez.

Fogyni fogsz, az biztos de izmosodni nem fogsz, a kettő együtt szakértő nélkül lehetetlen, vagy nagyon nagy mázlid kell legyen.

Írj nyugodtan ha van kérdésed még, szeretek segíteni csak kicsit most fáradt vagyok, szóval bocsi, és jogos nem te tehetsz róla ha felmerülne benned...

Annyit érdemes tudni hogy 1600kcal azért legyen meg, ha nem vagy még 18 èves, én azt szoktam javasolni, hiába az 1300 a hivatalos kcalszám...

2018. jún. 20. 19:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
napi fél óra ugrókötél? ezt godold át. szerintem a 10 is sok lesz.
2018. jún. 20. 19:26
 5/11 anonim ***** válasza:
10 perc*
2018. jún. 20. 19:26
 6/11 anonim ***** válasza:
A koplalás eredményei, jók is (ez a gyors fogyás), rosszak is. 1500 kcal akkor jó még épp, ha nem moccansz (már ha 2500 kcal mozgás nélkül értendő), mozgással többet vigyél be.
2018. jún. 20. 20:13
 7/11 anonim ***** válasza:
(Persze a gyors fogyás sem totál pozitívum.)
2018. jún. 20. 20:14
 8/11 anonim ***** válasza:

Napi fél óra ugrálókötelezés nem sok, tartható, persze nem úgy, ha most kezded.

Viszont fél óra kocogás mellett valóban sok. Vagy az egyik, vagy a másik, nem kell túlerőltetni semmit. Próbáld ki, de szerintem ez így sok, testileg, agyilag egyaránt le fogsz fáradni, sérülés is lehet belőle.

2018. jún. 21. 17:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Fél óra kocogás annyira semmiség (jó, én tisztelném magam érte, de azért rengetegen futnak napi órákat, akár fizikai munka és egyebek mellett), hogy az nem sokat befolyásol azon, hogy sok-e az ugrálókötél. Ez utóbbihoz nem értek, nekem tuti sok lenne, ez intenzív.

A kérdezőnek kell éreznie, neki mi a sok, mi mit se tudunk az edzettségéről.

2018. jún. 21. 17:13
 10/11 anonim ***** válasza:

76%-os : nem tudom miért kell belekötni az élő fába is, neked szinte mindig megvan a saját kis világnézet szerinti kifacsarva megfogalmazott véleményed, addig nem nyugszol, amíg az ellenkezőt nem állítod.

Ha nincs tapasztalatod róla,akkor te miért írsz ezzel kapcsolatban? Tanácsot adsz, de te ,,nem érthetsz hozzá.."

Csak, hogy írj valamit...

2018. jún. 21. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!