Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Igy lesz valami eredmény?

Igy lesz valami eredmény?

Figyelt kérdés

3 hónap alatt minden nap ugrálóköteleznék 20 percet,aztán ha jobban fogom birni akkor töbet is,de nem egyfolytában ugrálnék megállás nélkül hanem 1 perc kötél 1 perc pihenő.nyárra szeretnék kicsit fogyni,de nyáron is csinálnám.étkezésre odafigyelek nem eszek kenyeret sem és a cukrot is próbálom kerülni.

16/l és 65 kiló

2018. febr. 26. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet. De az étkezésben az a legfontosabb, hogy deficitben légy. Mert ha csak zöldséget, gyümölcsöt eszel, de többletben vagy, akkor ugyanúgy nem fogysz.
2018. febr. 26. 10:35
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Fogyás tekintetében nem lehet megmondani, lesz-e eredmény, mert az az étkezésen múlik. De az állóképességed valószínűleg javul majd.
2018. febr. 26. 10:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Hát a kajával szerintem nem lenne gondom.

Reggelire zabkása valami gyümölcsel+méz

Ebédre levest szoktam enni tészta nélkül,csak zöldségekkel vagy valami gabonaféle(rizs,quinoa)

uzsonnára pedig 3-4 főtt tojás zöldségekkel

igy jó lenne?és még akkor mellé ugrálóköteleznék

2018. febr. 26. 11:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Számold össze! Ha a napi kalória 1200 körül van, akkor nagyjából jó. Persze nem csak a kalóriamennyiséget kell figyelni az étrend összeállításakor.
2018. febr. 26. 12:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Mennyiség kérdése, fogysz-e azzal, amit írtál, bár egész jónak tűnik, csak én ebédre is rendesebben ennék fehérjét, mert kelleni fog.
2018. febr. 26. 12:13
 6/8 A kérdező kommentje:

1200 kcal,egyébként eddig is igy ettem de mostanában elhanyagoltam magam és felcsuszott pár kiló ezért szeretnék visszatérni az 1200 kcal étrendhez

tehát akkor igy sikerülhet?1200 kcal naponta + ugrálókötél?

2018. febr. 26. 12:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen
2018. febr. 26. 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
1200 kcallal moccanás nélkül is szinte mindenki fogy, úgyhogy igen, szinte kizárt, hogy ne legyen eredmény.
2018. febr. 26. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!