Egy 117 kg-os nő, hogyan kezdje el a diétát, fogyókúrát?
Szia! Én 166 cm vagyok és 100 kg én is szeretnék fogyózni a nyáron és minél többet leadni. Igyekszem minél több salátát, levest, főzeléket sült zöldséget enni. Egyszerre annyit eszek ami épp elég se kevés se sok. Sok folyadékot is fogyasztok, remélem hatásos lesz.
Sok sikert neked is!
bringa, úszás, séta ezek nagyok jók
én is fogyózok 166cm és 65 kilo sajna eléggé sok
mindnekinek sok sikert, kitartást és meglesz az eredménye!!
ha kell vkinek bringa társ szóljon nyugodtan benne vagyok:D imádok biciglizni:P
Bocsi, hogy belepofázok de ne add fel!! Tudom, nagyon nehéz és hosszú munkának kell h benne legyen, de hidd el megéri!! Elsőnek talán egy kicsit rossz lesz, de aztán egyre könnyebb, és észre se fogod venni h élvezed amit csinálsz és közben fogysz is.Sokkal jobban fogod magad érezni, menj el biciglizni, úszni, otthon kezd egy könnyebb tornával majd fokozatosan gyosítsd fel és egyre több időt szánj rá. Elég ha csak 1 megállóval előbb szállsz le, már az is hatásos.
Tudom h menni fog, írd ki mindenhová h igenis meg tudod csinálni, és sikerülni fog
(na meg ha nem megy itt egy olda, majd segítünk:P
Kitartás!
Én is feladtam már többször, de most nem fogom! Ebben biztos vagyok!
Lassan, fokozatosan kell a táplálkozáson és a mozgáson is változtatni! Tehát ennyi súllyal nem hinném, hogy el kellene menni futni. Hiszen tuti nem birnánk, hamar feladnánk. És ez nem ad önbizalmat és erőt sem. És az ízületek is tönkre mennek. A séta nagyon jó, egyedül és társasággal is.
Én többször eszek keveset. 5-6 alkalommal. Reggel: teljeskiörlésű kenyeret, csirkemell sonkát, sok zöldséget, tojást, virslit, joghurtot (vagy 0,1 %-os gyümi joghurtot, vagy natur 0,1 %-os joghurtot. amit magam izesítem friss idény gyümölccsel, fahéjjal, citromlével, pici zabpehellyel esetleg 1-2 db korpovit kekszet mártogatok bele)... Délelőtt még eszek idény gyümölcsöt: almát, epret, néha ananászt... Ebédelni ezért olyan 1-2 óra körül szoktam. Salátát, barnarízst, teljeskiörlésű durum tésztát, csirkemellet, sok zöldséggel, esetleg gyümölccsel, sovány joghurttal... Több változatban is, mikor mit kívánok. Elöző este elkészítem és elviszem a munkahelyre. Mivel viszonylag későn ebédelek estére már nem vagyok annyira éhes. A vacsim általában: saláta (persze, ha nem az volt az ebédem), csirkemell sonka, zöldség, zsírszegény sajt, zsírszegény túró édesítővel 0,1 %-os natúr joghurttal, paradicsomleves light mozzarellával és főtt tojással, esetleg 1-2 virsli persze pékárú nélkül...
Emellett sok vízet és zöldteát iszom.
Röviden ennyi!
Élvezem az egészet! Naplót vezetek a táplálkozásomról!
Ne add fel! Neked is sikerül! Sok sikert és kitartást!
Szia Dia!
Gratulálok, nagyon ügyes vagy! :-)
Jól állok, fogytam 5 kg-ot 2 hét alatt, épp ma mértem. :-)
További sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!