Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem diétát,...

Ajánlanátok nekem diétát, fogyókúrát?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 170 cm és 80 kg. A hasam "úgymond lapos", csípőm széles, amire kis úszógumik települtek. Fenekem is lapos, de széles és a combom is nagy. Szeretnék csinosodni és nem kg szempontjából fogyni. Pénzem nincs sajnos különböző porokra, étvágycsökkentőkre, konditeremre, aerobik órára. Ha látok változást, megnő a kitartásom is.

[link]

2011. márc. 14. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én az Update módszert ajánlom. Édesanyám közel 30 kilót fogyott vele, én is most kezdtem pár hete, és 3,5 kiló lement. Nagyon jó, ha jól csinálod, garantálom, hogy nem leszel éhes sem, nem törnek rád falási rohamok, stb.

Keress rá. A lényege az, hogy az ételek be vannak számozva aszerint, hogy a nap melyik szakába érdemes enni. Az elején jobb, ha egész nap 1-es kódú ételeket eszel. Mikor eléred a kívánt súlyt, jöhet a többi.

2011. márc. 14. 19:56
 2/5 anonim válasza:
Kalória számlálás. Nőknek napi 1200, férfiaknak napi 1500. Működik és nem jön vissza.
2011. márc. 16. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Én nem javaslom a kalóriaszámlálást,mert be tudsz vinni 500 kcalt szemét kajákból is és hasznos táplálékból is.Az Update valóban nayon jó főleg ha ilyen fiatal vagy és mindenre szükséged van.de sztem a mediterrán diéta vagy a G.I. diéta is tuti,ezek mindegyike a kiegyensúlyozott táplálkozáson alapul.Egyébként sztem egyáltalán nincs széles csípőd és nagy combod a kép alapján,inkább pocak körül van 1 kicsi,de nem vészes.sok mozgás és az említett módszerek együttese kell neked!
2011. márc. 16. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A diétát, fogyókúrát, illetve a porokat, bogyókat felejtsd el. Ha van felesleged, és így adod le, az előbb-utóbb úgyis visszajön, sőt, még a többszöröse. Egyél naponta 5x, keveset, és válogasd meg, hogy mit eszel, ez nagyon fontos. Cukrot, lisztet hagyd el, vagy nagyon minimalizáld. De a cukrot mindenképp. Igyál naponta min. 2-2,5 l cukormentes folyadékot, és napi egy csésze zöld teát. Mellette mindennap gyalogolj legalább 40percet, gyorsan, tempósan. Naponta min. 10ezer lépést kellene megtennünk.
2011. márc. 17. 11:47
 5/5 anonim ***** válasza:
"A napi ötszöri étkezés a sikeres fogyókúra titka. Tiens." ezt írd be a google keresőbe, és tök jó alakformáló, fogyókúra tanácsokat kapsz. Boldog tavaszt!
2011. márc. 22. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!