Egy 117 kg-os nő, hogyan kezdje el a diétát, fogyókúrát?
Ja, és a mozgás.
Úgy gondoltam kezdetekben egy megállóval hamarabb leszállok a buszról hazafelé a munkából. Ez olyan 20-25 perc séta esténként.
És megvettem a Duci tréning összes-t. :-)
Szia!
18:30 vagyok
Örülök, hogy segítettem. Számíthatsz rám :)
Én is a Duci Tréninggel fogytam le. Megmondom őszintén, így 2 év távlatából visszagondolva kicsit untam a kazikat, ha megesne veled is (nem könnyű ugyanazokat a beszélgetéseket, poénokat hallani 120adjára), akkor tegyél be magnóba zenét, és a tévét halkítsd le, úgy is lehet nyomni.
Mennyiségre nem sok, amit ettél, szintén azért gondolom, mert jóminőségű kaják voltak. Sok gyümölcs és zöldség. Esetleg annyit tanácsolnék, hogy az almát néha váltsd fel piros gyümölcsre (eper, málna, ribizli, bármi), kevesebb a savtartalmuk, de másfajta vitaminok vannak bennük, amik szintén kellhetnek. Bár most talán drága lesz a gyümölcs az árvíz miatt :(
A séta szintén jó. A dokik is ezt az "egy megállóval előbb" módszert szokták sulykolni. :)
Szóval nekem bejövős, amit csinálsz.
Az a helyzet, hogy a leadott 20 kilómból visszajött egy kicsi, mert valami oknál fogva lazult a fegyelmem (a télen valamikor). Nem lenne kedved együtt fogyni? Tarthatnánk egymás fölött egy kis kontrollt akár email-ben, így könnyebb lenne csinálni. Valaki a körmömre nézne, aki elszánt és szintén benne van a dolgok sűrűjében :) Anyukámat kértem meg erre, de nem segít, sajnál rám szólni, meg ilyenek :) Így néha túlnassolok, vagy túleszem magam. :(
Mit szólsz? :) De ha egyedül jobban tudnád/szeretnéd csinálni, akkor megértem, nincs baj, írd meg nyugodtan.
Szia! Én a regnapi 21:58-as vagyok, szerintem tök jól csináltad, komolyan! Nem volt sok amit ettél, többször ettél kis mennyiségeket, és látod, nem is voltál éhes estére :).
A ducitréninges kazettk tök jók (bár tényleg egy idő után megunja az ember), nekem megvannak a kikbox-os norbis tornák is, azok is jók, jól ki szoktam boxolni magamból a fölös energiákat :). Azokat is ajánlom..
A sportra jó még az is ha bicajozol egyet este a jó levegőn, de az egy megállóval hamarabb leszállás is tök jó, főleg ha az ennyi sétát jelent mint a Te esetedben..
Szóval szerintem nagyon ügyes voltál, így tovább!!:)
Én most kezdtem meg a második hetemet, még mindig nem mertem a mérlegre állni, de rengeteg energiám lett hirtelen, szóval a pozitív hatást mindenképpen érzem, a párom el volt ma képedve, hogy amellett, hogy futni voltam már kivasaltam, megfőztem neki holnapra, stb.. de teljesen felpörget a mozgás szabad levegőn.. :)
Tartsunk ki, és szerintem meglesz az eredménye mindkettőnknek!! :) :)
Hello. :) Én most írok először, de úgy látom normális emberke írnak ide, és Te is (kérdező) is szimpatikus nekem. :)
20 éves lány vagyok, és nekem (is) el kellene kezdenem a fogyókúrát, de egyszerűen nem bírom eldobni sem a tésztát, sem az üdítőket, na meg a 6 óra utáni evészetet... :S
Mit tanácsoltok?
Te, kérdező, hogy állsz? Milyen a hangulatod? :)
Én már most felnézek rád, hogy ilyen akaratrőd van/lesz! :)
Hidd el, meg lesz az eredménye! ;)
20 éves lány
Jézusom, hogy fogalmaztam. :D Pedig azzal sosem volt baj, no mindegy. Nézzétek el nekem, már késő van. :D
20/L
Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást és a sok hasznos tanácsot!
Aranyosak vagytok! :-)
Nagyon sok erőt adtok nekem!
Meglepően jól bírom, nem vagyok éhes, és sokkal magabiztosabb vagyok. Bár nem tudom miért, hiszen az eredmény még kilókban tutira nem mérhető. De valahogy sokkal jobb a kedvem is. És élvezem az egészet úgy ahogy van. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!