Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 117 kg-os nő, hogyan...

Egy 117 kg-os nő, hogyan kezdje el a diétát, fogyókúrát?

Figyelt kérdés
Kérlek, segítsetek! Nagyon kétségbe vagyok esve! Bár tudom, hogy Én tehetek mindenről!
2010. jún. 6. 20:06
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:

Én nem dobom el a tésztát teljesen. Teljeskiörlésű durum tésztát és barnarízst vettem. Persze csak alkalmanként eszek majd belőle, nem naponta.

Az almaecetről mit gondoltok? Mi a tapasztalat? És a zöldteáról? Érdemes napi szinten fogyasztani ezeket?

2010. jún. 8. 18:09
 32/48 anonim ***** válasza:

Annyira örülök,hogy végre valaki aki nem 1 hét alatt akar lefogyni mindenféle csodabogyókkal,koplalással hanem egy ésszerű,jól összeállitott étrenddel (ami melett te is tapasztalod,hogy nem kell éhezni) ..:)))))) Ritka az iylen ember itt.

Kezdetnek a tempós séta tökéletes,esetleg ha van szobabicklid az is jó. Amennyit bírsz,úgy hogy elfáradsz,de nem csinálod ki magad. Az se baj ha ez kezdetben húsz perc,érezni fogod majd,hogy egyre tovább bírod,fel lehet vinni majd 1 órára is.

A norbis kazik is jók lesznek,jó pörgösek,jól átmozgatnak.

Nagyon jó hogy vettél durumtésztát+barnarizst!! Ebédre akár minden nap ehetsz kis adagot a sülthúshoz,jó minőségi szénhidrát,sokáig táplál,nem dobja meg az inzulinszintet az egekbe. (A natúr zabpehely is ugyanilyen,ha majd valami változatosságra vágysz). Zöld tea szerintem mindenképp jó,mert vízhajtó. Igyál meg napi 3-4 liter folyadékot mindneképp. Almaecet szerintem nem sokat nyom a latban,ha iszod ha nem.

Nagyon sok sikert és kitartást kivánok,meglátod hamar meg fog látszódni,és nagyon büszke leszel magadra ha egyre többen jegyzik meg "hú de csini lettél" :)

2010. jún. 8. 18:34
 33/48 anonim ***** válasza:

Szia! Én az "általában 21.50-es" vagyok, csak ma korábban :). Az almaecetet én próbáltam régebben, de eléggé marta a gyomromat.. :( Depersze mindenki más, próbáld ki, nekem a fentiek abba kellett hagynom mielőtt megtudtam, hogy hat vagy sem :)...

A zöld tea mindenképpen jó, sok olyan van ami ízesítés nélkül is finom, nagyon jó tisztító hatása van, és fogyókúra alatt amúgy is sok folyadékot kell inni.. :) Én szoktam váltogatni az ásványvizet, meg a zöld teát, nekem a bodzás ízesítésű zöld tea a kedvencem :).

Amiket írtál, azok szerintem tök jók (durumtészta + a barnarizs), amit én még nagyon javaslok az a zabkása, én reggelire szoktam csinálni, édesítőszerrel, és reszelek bele egy kis almát, nagyon finom, és az is nagyon egészséges. :)

Amit írtál, hogy kilókban még nem mérhető az eredmény, de jobban érzed magad, reljesen megértem, én pontosan ugyan így vagyok!! :) :) Ugyan ezt érzem :). És persze már alig várom, hogy kilókban is mérhető legyen :).

Na, további kitartást, szerintem tök jól csinálod! :)

2010. jún. 8. 19:06
 34/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Tényleg jól esik a sok biztatás!

Véleményeteket szeretném kérni a mai vacsimról: negyed 7 körül ettem 2 tojásból rántottát 1 szelet csirkemellsonkával és 1 szelet norbis trapista sajttal. Ettem hozzá paradicsomot, retket, kígyóubit, tv paprikát. És ittam 1,5 - 2 dl 1,5 %-os tejet. Sok volt? Vagy mást kellene ennem?

Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de még kezdő vagyok és nem tudom még igazán mit ehetek, főleg vacsira. :-)

2010. jún. 8. 19:14
 35/48 anonim ***** válasza:
Jó a vacsid.Ehetsz zsirszegény túrót is .
2010. jún. 8. 20:35
 36/48 anonim ***** válasza:
Szerintem sem volt sok, ilyenekkel nyugodt szívvel jól lakhatsz estére! Meg az is tök jó, hogy nem későn vacsorázol. Arra figyelj, hogy közvetlenül lefekvés előtt már semmiképp ne egyél, utoljára 6-7 fele max.
2010. jún. 8. 21:12
 37/48 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnyugodtam! :-)
2010. jún. 9. 17:52
 38/48 anonim ***** válasza:

Üdv!

Ügyesen csinálod a diétát. Ahogy látom még valahol élvezed is. Pár jó tanácsot had osszak meg veled saját tapasztalataimból:

- Hetente csak 1x mérd meg magad lehetőség szerint ugyan abban az időpontban. Sokan itt bukják el az egész diétát, ugyanis napok alatt akarnak kilókat leadni pedig a normális diéta 0,5-1 kg-ot ír elő egy hétre. Ha ennél kevesebb, akkor sok a szénhidrát, ha több, akkor kevés és már az izmodat eszi fel a szervezet.

- A séta nem hülyeség. Bár én már attól is baromira le tudok izzadni, amit annyira nem szeretek. Létezik egy olyan dolog, hogy aerob mozgásforma, ami arról szól, hogy 100-120-as pulzust kell tartani 30-40 percig. Na már most ilyenkor a szervezetnek oxigén kell, hogy a zsírsavakat le tudja bontani. Ezért kell sétálni, hogy ne fulladozva, de tempósan menj és kapjon elég oxigént a szervezeted.

-Fogd fel az egész diétát úgy, mint egy jó poént, bár ez leírva kicsit érdekesen hangzik. Az első 3-4 hetet kell túlélni, amikor még tudatában vagy annak, hogy diétázol. Igyekezz ezen a holtponton átesni és úgy felfogni, mintha ezentúl egy jó darabig ez lenne a mindennapi kajád, életformád és onnantól már könnyű.

-Illetve nem utolsó sorban tudj nemet mondani. Ha esetleg rokonok jönnek születésnapot köszönteni vagy valami, akkor nehéz megállni, hogy ne egyél bele a ropiba, sütibe stb.. Ilyenkor ha már nagyon nem bírod kicsit menj ki a helységből... mély levegő és egyél egy grapefruitot. Nem túl nagy mennyiség mégis eltelített érzésed lesz és utána már könnyebb lesz:)

17/F 182/110kg (13 még 122 voltam) :)

2010. jún. 12. 12:18
 39/48 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

A végét elírtam. Szóval 17F/182/110kg(13 hete még 122 voltam) :)

2010. jún. 12. 12:20
 40/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, sokat segítettél, Te is! :-)

Nem akarok Én pár nap alatt lefogyni. Hiszen a kilók sem egy hét alatt jöttek fel, ezért lefogyni sem ennyi ideig fog tartani. Én ezzel tisztában vagyok.

2010. jún. 12. 14:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!