Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok így? Tudom,...

Mennyit fogyhatok így? Tudom, hogy durva, de nem sokáig tartana.

Figyelt kérdés

Szóval fogyózni fogok, holnap kezdem. Ez lenne a terv:

November 24-től december 1-ig egy 8 napos léböjt kúra. Nálam ez úgy nézne ki, hogy csak vizet innék egész nap kb 2 litert, meg mellé reggel-este 1-1csésze zöldteát(hallottam, hogy ez fogyaszt) cukor nélkül, max édesítővel. Napi 1-2kv is megy, de az is cukor nélkül, meg nekem az is segíti az emésztést. Emellé szűztea kapszula, napi 1szem, vmikor délután.

Utána 1 nap ennék maximum 800kcal-t(joghurtot, gyümölcsöt meg max egy szendvicset).

Aztán megint léböjt kúra, 12 nap.

Utána lesz egy szülinap, ott muszáj ennem tortából, de figyelek, hogy csak egy kis szeletet egyek(ez is max 800kcal).

Ezután még egy 7napos léböjt, utána karácsonykor kiengedek picit(24-26), de itt sem eszek össze csomó mindent, csak annyi, hogy normálisan eszek egy ebédet a családdal(nálunk ez hagyomány).

Utána 31-ig megint léböjt.

Edzés az úgy lenne, hogy mindennap vagy minimum heti 4x 30-50perc kardió mozgásokat végeznék és heti 3x Béres Alexandráznék(60p).

Ezzel mennyit fogyhatok?

(Nm kérek negatív kommentet!)

151/61, 21/N.

Előre is köszi!

2017. nov. 23. 11:13
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
#20köszi
2017. nov. 23. 17:41
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

800 kcalt ne, az nem jó, de hogy torta is van közte, az főleg agyrém. Egyél rendesen, természetesen, ha nem böjtölsz. A böjtölést sokan csinálják, nem tudom, neked mekkora gyakorlatod van benne, nyilván nem 8 nappal szokás kezdeni s persze ezt-azt nem árt szedni, csuda tudja, járok böjtölő oldalakon, de én alig megyek 24 óra fölé, nekem nem kell semmi. A só fontos, sokaknak a magnéziumkészlete sem elég ahhoz, hogy ne szedjenek, de sokkal többet nem tudok.

De nem is tudom, miért akarsz ilyen durva szintre lépni ennyi felesleggel, amit simán le tudsz fogyni normálisan is (persze időbe telik), de ez végülis a te dolgod.

De most komolyan, ha tudsz 800 kcalt enni, akkor tarthatsz egy rendes fogyós időszakot. Mert ha az a fajta vagy, aki ha ételhez fog, 3000 kcalt tol be azonnal, nem zabálva, csak egyszerűen éhes, akkor azt mondom, 1-2 napos böjtök lehet, hogy segíthetnek. De ilyen iszonyú hosszan csak úgy... Miért? Még ha le is nyomsz egy 8 naposat, nehogy pár falat után újra nekiess, ez elég rosszul hangzik.

2017. nov. 23. 23:07
 23/33 anonim ***** válasza:
0%

#4: De, dolgozó emberek is nyomnak több hét böjtöket a világban.

A tapasztalat alapján bele lehet jönni s logikus is, az emberiség, akár sok más állatfaj, megszokhatta az idők során, hogy vannak éhínségek, evolúciósan elég jól tudjuk kezelni, még ha sok mai embernek ez furán is hangzik.

Az ember ketózisba kerül, aminek megvannak a maga előnyei. Csak éppen fura dolog túlzottan sokáig nem enni, hiszen a test nyilván önmagát kénytelen felfalni, még ha előbb a kevésbé fontos részeket is... S azért kevesen érzik magukat jól és energikusan így.

2017. nov. 23. 23:14
 24/33 anonim ***** válasza:

Emésztést segítő mégis minek, ha nem eszel? Némi hiány azért akad.

A régi 6 napos böjtöd tipikus, azoknál, akik nincsenek eleve ketózisban, az azért segít. Tipikusan lecsökkenti/megszünteti az éhségérzetet s onnantól könnyebb. Csak nem érdemes visszaélni a tested ilyen hasznos kis dolgaival. Életben tart sokáig, de ha túlzásba viszed, egyre komolyabb bajaid is lehetnek úgy, hogy észre sem veszed. Bár neked vannak zsírtartalékaid, a többit nem tudom, de azért jobb vigyázni. Az izmainkra is, minek veszteni belőlük, ha nem muszáj?

2017. nov. 23. 23:18
 25/33 anonim ***** válasza:
23 as. A majmokkal vannak közös őseink akik egész nap eszegetnek és nem tartanak lébőkt kúrákat. Persze van és volt is aki éhezil éhezett de az nem azt jelenti, hogy nem evett semmit hanem azt hogy kevesebbet evett és emiatt kényszerűségből fogyásnak indult. Ha nem muszáj miért szivatná és lökné a netegség felé magát egy egészséges ember? Nem értem mire jó ez? Ha kövér akkor vannak olyan módszerek amivel az egészségét megőrizve is le tud fogyni. Miért kellene nem enni 8 azzán 12 aztán ki tudja még hány napig? Bocsánat de aki ilyet csinál az bolond. Most olvasom, hogy összemehetsz 9cm-t. Ha leveszed a mahassarkút biztos. Persze az idős emberek mennek össze majd 50 év felett. De azt sem egyszerre. Hanem szépen lassan. Ilyenkor kevesebb táplálékra is van szükségük. Te.21 vagy akár még nőhetsz is. Agyilag mindenképpen rád férne. 😣
2017. nov. 24. 11:59
 26/33 anonim ***** válasza:
A ketogén diéta sem azt jelenti, hogy nem eszel hanem azt, hogy a szénhidrát bevitelt nullázod le pár napra de.utána itt is vannak "feltöltő" napok mikor kell enni valamennyi szénhidrátot. De ennek a diétának is bannak veszélyei így azok az epilepsziások akik kénytelenek ezzel élni kemény.orvosi felügyelet mellett csinálják nem csak úgy belevágnak. A ketózisnak vannak mellékhatásai pl. Szédülés, emésztési problémák, szorulás, gyomorégés, gyengeség. Összességében az ember mindenevő tehát eszerint égészséges táplálkozni. Az ilyen diétákat nem államdóra találták ki. Időszakosan indokolt esetben lejet alkalmazni egy rövid ideig de hosszútávon megbosszulja magát. Hacsak nem voltak a szüleid eszkimók mert az ő szervezetük kiválóan alkalmazkodott ehhez. Viszont a zsírt is sokkal jobban raktározza így az eszkimó nehezen fogy le. ☺ érdekesség, hogy mikor a középkorban a papok böjtöltek irdatlan mennyiségű sört ittak ami jóval sűrűbb és táplálóbb volt mint a mai söröl így nem gyengültek le. De még a Húsvéti legszigorúbb böjt idején is lehet enni 1 nap egyszer alkonyat után. Szóval ilyet senki nem csinál amit te. Mert visszafordíthatatlan betegséget okoz. Most nem hiszed el mert még nincs bajod. Majd akkor sírhatsz ha lesz. Lefogyni meg kb. 10kg fogsz de 1-2hónap alatt vissza is fogod szedni az egészet ha nem a.dupláját. Ha mindenképp fogyózni akarsz inkább nézd meg a candida vagy cukorbetegek diétáját az egészséges és hatásos is. 1-1 lébőkt napot lehet tartani egy hónapban karácsony után még jót is tehet. De a többi az agyament ötlet.
2017. nov. 24. 12:20
 27/33 anonim ***** válasza:
Ahogy számolom 31.napig nem fogsz enni összességében? 😁😁😁😁 Karácsonyra koporsót kérj 😁😁😁 De hülye vagy, úristen 😁
2017. nov. 24. 12:41
 28/33 anonim válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem nézz sokkal jobban utána annak, mi is az a diéta. Ez brutális koplalás. Két napig se bírod, és felzabálod a hűtőt vagy elájulsz. De hogy még sportolj is, na az lehetetlen.
2017. nov. 24. 17:06
 29/33 anonim ***** válasza:
74%

8 napot simán ki lehet bírni. Én is megtettem, pedig nem is fogyóztam. És egyre jobban éreztem magam mellette.

De elmondom, mi fog történni. Lefogysz jó pár kilót az izmaidból, amit aztán zsírként szedsz majd vissza, ha lejárt ez a fajta a fogyókúrád.

Biztos, hogy ez a célod?

2017. nov. 24. 17:27
 30/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, hogy ment az 1. nap? Elkezdted?
2017. nov. 25. 03:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!