Mennyit fogyhatok így?
1.hét:nem eszem semmit, csak vizet iszom, napi 1-2l.
2-5.hét:csak reggel eszem, max 200kcal-t + víz.
6.hét:napi 2x150kcal + víz.
Mennyi mehet így le?
160cm 55kg 16/L
(Nem kérek olyan válaszokat, hogy ez hülyeség stb, 6 hetem van lefogyni, hogy felvegyenek a másik suliba, nagyon fontos. Értelmes válaszokat, légyszi. Esetleg olyan módszer, amivel még többet lehet fogyni, vagy pluszba vmi tabletta, amitől lehet fogyni, azt megköszönném, ha írnátok).
Köszi.
Nem fogod kibirni,em ilyen magasan 54.1 vagyok,en egy hetig birtam a napi 500kcalt.58-rol indultam,es azota tartom,de 50 kg a cel.Ha egy hetig nem eszel semmit el fogsz ajulni.Ha meg elkezdesz enni ujra akkor sokkal tobb fogg visszamenni.
Nem Ilyenkor kene raeszmelni hogy kover vagy
Fél évvel ezelőtt nem tudtad, h le kell fogynod? A fogyás is olyan tempóban megy a hízás. Nem egyik napról a másikra, hanem fokozatosan. Legalább a szüleidre légy tekintettel, h nem teszed magad tönkre, h aztán kórházba látogassanak...
Ha fejre is állsz, akkor sincs olyan dolog, amitől 6 hét alatt eléred a súlyodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!