Ha naponta csak egyszer eszek, úgy fogyhatok?
Reggel ennèk csak. Akkor a nap folyamàn lemozgom?
Suli + edzès minden nap. Meg sèta.
Így jò?
nem, hosszútávon semmiképpen nem jó.
A helyes taktika, a megfelelőmennyiségű CH bevitel. Reggel több szénhidrátot ehetsz, mert éjjel a szervezeted felhasználja, du. meg már ne egyél Ch-t. De semmiképpen ne csináld, hogy egyszer eszel csak.
EGYSZERRE KEVESET és napi 4-5*kell enni. Ez a titok.
Ha egyszerre sokat eszel, a többlet cukor lerakódik zsírban. Ha megfelelő mennyiségű CH-t viszel be, akkor az a cukor energiaként hasznosul és nem rakódik le zsírban.
Ha edzel is, utána mindenképp egyél valamennyi CH-t (izmokba visszatölteni) és fehérjét.
Jól mondja az első. Annyit hozzátennék, hogy én amikor napi 1 maximum 2 alkalommal ettem, akkor még híztam is. (nem fogyókúra volt a cél,csak túl sokat stresszeltem)
Plusz sulis vagy, tehát gondolom elég fiatalka, szüksége van minden tápanyagra a szervezetednek,ne vond meg magadtól.
Sokszor keveset, tényleg ez a jó taktika. Reggeltől reggelig ha ki is bírnád, nagyon egészségtelen, és gondolom nem három fogásos ebédet ennél, tehát egyoldalú is, ezzel a gyomrodat is tönkre tennéd.
Szerintem ne is egyél semmit, az az igazi.
Ennyi ésszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!