Mennyit fogyhatok így? Tudom, hogy durva, de nem sokáig tartana.
Szóval fogyózni fogok, holnap kezdem. Ez lenne a terv:
November 24-től december 1-ig egy 8 napos léböjt kúra. Nálam ez úgy nézne ki, hogy csak vizet innék egész nap kb 2 litert, meg mellé reggel-este 1-1csésze zöldteát(hallottam, hogy ez fogyaszt) cukor nélkül, max édesítővel. Napi 1-2kv is megy, de az is cukor nélkül, meg nekem az is segíti az emésztést. Emellé szűztea kapszula, napi 1szem, vmikor délután.
Utána 1 nap ennék maximum 800kcal-t(joghurtot, gyümölcsöt meg max egy szendvicset).
Aztán megint léböjt kúra, 12 nap.
Utána lesz egy szülinap, ott muszáj ennem tortából, de figyelek, hogy csak egy kis szeletet egyek(ez is max 800kcal).
Ezután még egy 7napos léböjt, utána karácsonykor kiengedek picit(24-26), de itt sem eszek össze csomó mindent, csak annyi, hogy normálisan eszek egy ebédet a családdal(nálunk ez hagyomány).
Utána 31-ig megint léböjt.
Edzés az úgy lenne, hogy mindennap vagy minimum heti 4x 30-50perc kardió mozgásokat végeznék és heti 3x Béres Alexandráznék(60p).
Ezzel mennyit fogyhatok?
(Nm kérek negatív kommentet!)
151/61, 21/N.
Előre is köszi!
Azzal ugye tisztában vagy, hogy vitamint és ásványi anyagot is kell szedned? Arról nem beszélve, hogy az izmaid leépülnek, és amikor majd újra normálisan étkezel, többet szedsz vissza, mint amennyit leadtál?
Egyébként nem fogod bírni, és nem is kívánok sok szerencsét, hiszen ennél nagyobb baromságot nem is csinálhatnál. Bocs, de erre épeszű ember nem tud pozitív kommentet írni.
Meglátásom szerint ebben nem sok tápláló van. Egyik napról a másikra léböjtkúra...ráadásul 8 napig?
Amikor én léböjtöztem, akkor csak heti egyszer, normál rendszerezett étrend mellett.
Ahhoz, hogy fogyjál, szerintem tüneti megoldás, hosszú távon nem jó...csak hirtelen megvonod a táplálékot a szervezettől, amitől "megijed" és elkezd tartalékolni...mégpedig akkor, amikor először magadhoz veszed a szendvicset, meg a családi ebédet. Talán még jól le is gyengülsz, jöhet egy megfázás, amit ilyen gyengén lehet, hogy ágyban tudsz kipihenni.
Főleg, ha heti 4x kardiózol és heti 3x Béres Alexandrára tornázol...ha ezeket a tornákat betartod, simán ehetsz normál kajákat, annak a figyelembevételével, hogy lecsökkented a szénhidrátokat meg a cukrokat.
Egy hónap alatt elért egészséges fogyás szerintem 2-4 kg között, a többi már csak sanyargatás.
A kalóriabázist ismered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!