20 éves 100kg-os srác vagyok, fogyni szeretnék! Szerintetek így menne?
Figyelt kérdés
173cm magas, 20 éves és 100kg vagyok. Változtatni szeretnék ezen, úgy gondoltam hogy kevesebbet eszem és zsíros, cukros, lisztes ételeket kerülöm mostmár. Sok helyen olvastam hogy naponta többször és keveset enni, inni pedig sokat kell.Heti 3 alkalommal szeretnék elmenni futni kb 50-60 percet 1perc futás/1perc séta váltogatásával.Heti min 1 alkalommal szeretnék sújzókkal is edzeni. Szerintetek mennyire válhat be ez, ill. mit tanácsoltok miket kéne ennem?2017. jún. 25. 12:05
11/21 anonim válasza:
Kezdésnek jó a gyaloglás, de nem ártana számolnod legalább hozzávetőlegesen a kcalt és a fehérjét.
12/21 A kérdező kommentje:
2000 kcal 76g fehérje 67 g zsír és 277g szénhidrát kellene 1 napra a fogyáshoz a kalkulátor szerint.
2017. jún. 25. 18:12
13/21 A kérdező kommentje:
Ma kevesebbet ettem de nem vagyok rosszul.
2017. jún. 25. 18:13
14/21 anonim válasza:
Ezek a kalkulátorok nekem sosem jöttek be :D Amennyit ezek javasolnak nekem fogyáshoz meg súlytartáshoz,annyival én bőven hízok. Szerintem a 2000 kcal és a 277 g CH kva sok lesz.
15/21 A kérdező kommentje:
1200/130 at ettem ma ami szerintem elég is.
2017. jún. 25. 18:41
16/21 anonim válasza:
Kevés a fehérje és lehet, hogy sok a kalória.
17/21 anonim válasza:
bárcsak a közelemben élnél de kötve hiszem szívesen mennék veled futni nekem magamba nem megy elkezdni
mondjuk ha nem pihenek van is mit tennem itthon a melóban stb. 21f
18/21 anonim válasza:
egy órát nem fogsz tudni futni 100 kilóval 0-ról!
menjél sétálni vagy úszni, mert futással úgy szétcseszed a térded, hogy menni se fogsz tudni
19/21 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Beszerváltam egy ilyen taposó gépet gyors sétára hasonlító cucc. Ma azon toltam 45percet. Megizzadtam de a lábam nem cseszte úgy meg mint 5 perc futás.
2017. jún. 27. 22:21
20/21 anonim válasza:
Na srácok, elkezdtem melózni(álló fémipari), kevesebbet eszek mibt régen. Eltelt 1 év most 85kg vagyok. Nem nagyon sikerül tovább fogyni. Tanácsok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!