Hogy tudnek szilveszterig fogyni 20 kilot? 90 kilo vagyok 186 cm magass 18 eves srac
186 centisen mi a francnak akarsz 20 kilót fogyni? 70 kilósan, hogy néznél ki fiú léttedre? Segítek, mint egy gereblye.
De komolyan, inkább sportolj valamit és attól formád is lesz! Gondolom nem sokszor jutott még ez eszedbe.
És egyébként is mi az, hogy nagyon sürgősen???
Mi hajt téged? Mi az amitől annyira fogynod kell és pont szilveszerig?
Inkább fogadd meg január 1.-én, hogy odafigyelek jobban az egsészséges kajára és sportolok. Ez milliószor többet jelent, mint hirtelen 20 kiló fogyás.
Egyébként lenne tippem a fogyásra, de neked nem mondom el, mert azzal kínoznád magad.
B.P.
A kérdésreválaszolva: sehogy.
Egyébként szerintem ideális a súlyod a magasságodhoz, öcsém is pont ilyen. Ha kondizol egy kicsit és szedsz magadra egy kis izmot, tök jó alakod lesz.
Egyébként személy szerint nekem nem is tetszenek a nagyon vékony fiúk. 19/n
Tényleg, miért akarsz fogyni? Egy férfi kb. ennél a súlynál "kezdődik" :)) (bocs, ha megbántottam valakit, nekem a sovány fiúk nem tetszenek).
20 kg-ot??? Ne őrülj meg....!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!