Hogy tudnek szilveszterig fogyni 20 kilot? 90 kilo vagyok 186 cm magass 18 eves srac
már megbocsáss de egy deszka akarsz lenni amelyik kidől a csajok igy is futnak valószinű utánad ne fogyózz inkább csajozz na pussz
picur
Hello!
A sport az nagyon fontos,én 25 kg fogytam 1 hónap alatt tehát nem lehetetlen hogy szilveszterig 20 kg fogyj! Norbi tornát csináltam az 1000 kalóriásat és mellette jártam futni is valamit az étkezésre is oda figyeltem nem koplaltam mert azzal az ellenkezőjét értem el mindig hanem az ételnek a felét ettem meg és a késő esti evészetet teljesen kihagytam. De ha te e futást nem tudod megtenni akkor a kondi,neked még az célszerűbb hiszen izommá alakulnának a zsírszövetek. Gondold csak el ha az a cici izom lenne:-) juj biztosan megnéznének a csajok!
Én kívánok neked sok szerencsét a fogyihoz és ne hidd el hogy képtelenség megcsinálni,mindent lehet csak akarni kell! ne feledd: "lehetetlen nincs csak tehetetlen"
A célod lobogjon előtted és megfogod csinálni! Akkor aztán nagy buli lesz:-)
sok sikert! És kitartást!
Szervusz
Előre leszögezem, hogy ahogy fogalmazok, az nem rosszindulat, nem bántás!
18 éves fiú, ugyebár? Valami leányzó miatt? Megfelelni akarás? Na neee.
Figyelj! Foglalkozom táplálék-kiegészítőkkel, egészséges életmóddal, van egy kis ismeretem a dologban, noha nem vagyok szakember.
Azok, akiket ez ügyben hallgattam, azt mondják, hogy ilyen rövid idő alatt ekkora tömeget veszteni szinte minden életkorban veszélyes. Akár életveszélyes!
186 cm, 90 kg, 18 év. Egy testtömeg index-számító alapján 26 jött ki, ami ott a túlsúly kategóriába esik. De uram bocsá', 25-30 közt van a túlsúly. Ez épp, hogy az.
Én is azt tanácsolom, hogy sportolj. S étkezz megfelelően, neten találsz erre ötleteket.
A Te tested még nem fejezte be a teljes kifejlődését, hiszen 18 vagy még csak. Ne kezdd rombolni, még fel sem épült.
Még egy tanács: 2009 szilveszteréig akarj 20 kg-ot leadni.
Ciao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!