Én egy 14éves srác vagyok,96 kg-val,180cm. Változtatni akarok, de rögtön, . (heti ötször kondizom de ez csak gyúrás). Szeretnék minimum 20 kg-t fogyni. Mit tegyek?
Az ideális testsúly relatív. Azt szokták mondani, hogy a felnőtt átlagember akkor néz ki jól, ha a súlya a magassága - 110, esetedben 70kg lenne.
Ámde. Ha gyúrsz, akkor bizonyára egy kis izmot is felszedsz, tehát simán nézhetsz ki jól 80 v. akár 90 kilósan is, attól függően, hogy mennyire veszed komolyan az edzést. Én a helyedben a 80kg-t céloznám meg és kevésbé a súlyvesztésre, mint az izomnövelésre koncentrálnék (minél több az izom, annál könnyebb fogyni).
180 centihez 85 kiló tökéletes,több ne legyen,csak ami háj,azt próbáld izommá alakítani
neked lehet "menőnek" tűnnek a 45 kilós fiúk,de majd rájössz,hogy nem annyira jó ha elfúj a szél...
Nyugi
nem vagy elhízva...
én tudok egy csajszit aki 169 cm magas és ha hiszed ha nem 176 kgt nyom...
Akkora tokája van,mint a mangalicának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!