Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha kínoz az éhség, mit csináls...

Ha kínoz az éhség, mit csinálsz helyette?

Figyelt kérdés
Hogy győzöd le az ehetnéket? Ne írd,hogy egyek,mert ma már 3x telezabáltam magam,ha elkezdek enni,nem birom abbahagyni,pedig már érzem,hogy nagyon feszül a gyomrom.:( Más is van így? Hogy győzte le a falánkságot?

2017. jan. 7. 14:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szerintem akkora gond nem lenne azzal ha sokat eszel, ha mozognál is ennek megfelelően.

Én nemrég kezdtem egy programot. Már összeszűkült a gyomrom egy kicsit, és ha eszek, pl egy tányér leves, és jól laktam.

2017. jan. 7. 16:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Minőségi és mennyiségi éhező is vagy, így nem csoda a farkaséhség. A legjobb az lenne, ha felkeresnél egy pszichológust.
2017. jan. 7. 17:10
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Azért rettenetes, mert konkrétan mindent szarul csinálsz, amit csak lehet..
2017. jan. 7. 17:19
 14/21 A kérdező kommentje:
Tudom:(
2017. jan. 7. 18:48
 15/21 anonim válasza:
100%

Azèrt vagy farkas èhes mert koplalsz. Tehát ne koplalj-> nem leszel farkas èhes -> nem lesz falási roham -> nincs bűntudat. Na kipróbálod?

Egyèbkènt ,amikor koplal valaki,utána ha táplálèkhoz jut(mert előbb utóbbfog), a szervezete próbál minèl többet raktározni, mèg többet hízol.

2017. jan. 8. 02:18
 16/21 anonim ***** válasza:
41%
De ha meg eszik,nem fogy...zoldsegfelet se lehet mindig enni,megutalja az ember.. tobbszor kene keveset enni..
2017. jan. 8. 07:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Eszem.

Ha közel van a következő étkezés, akkor kivárom azt (pl. most már kezek éhes lenni, de már kivárom az ebédidőt), ha nem, akkor eszem azonnal valamit és kész.

Úgysem lehet tartósan fogyni, ha állandóan éhes vagy, nincs is értelme, és nem is tartható hosszútávon.

Beszélned kellene egy diatetikussal (és esetleg egy pszihológussal is) mert tényleg rossz olvasni, amit művelsz magaddal:(

2017. jan. 9. 10:55
 18/21 anonim ***** válasza:

Akkor éppen emiatt az étrend miatt vagy éhes állandóan.

Ez éhezés, amit művelsz, a szervezeted segélykiáltásokkal próbál észre téríteni. Ebbe bele lehet halni, mármint az éhezés okozta tápanyaghiányba.

AZONNAL kezdj el normális, változatos ételeket enni! Mindent. És sportolj. Nem fogsz hízni.

2017. jan. 9. 11:22
 19/21 TXCowboy ***** válasza:

"Ja meg,ha nagyon elvesztem a fejem,akkor rengeteg mazsolát meg földimogyit:/ szoktam enni. "

Ha sumo birkózónak készülsz, akkor így tovább. A mogyoró 50%-a zsír, a mazsolának meg a 80%-a cukor. Nem ártana megnézni, hogy mit eszel és nem csak össze-vissza mindent.

2017. jan. 14. 03:42
 20/21 anonim ***** válasza:

Válogasd ki az alacsony, (max. a közepes) GI értékű kajákat, és igyekezz azokat enni.

Az alacsony GI-s kajákban levő ch-k lassabban szívódnak fel, ezáltal később éhezünk meg, tovább bírjuk.

Másrészt, ha evés helyett egy nagy pohár vizet, teát, pezsgőtablettát akármit megiszol, tökéletesen telíti a gyomrot.

A szervezet egyébként olyankor is "éhség-üzenet-jelet" küld, amikor pl. kalcium, vagy egyéb vitamin-hiánya van! Tarts magadnál kalcium, magnézium, stb. pezsgőtablettákat, és zabálás helyett igyál azokból.

[link]

[link]

2017. jan. 14. 08:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!