Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mért vagyok folyton éhes?

Mért vagyok folyton éhes?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves vagyok, próbálok egészségesen étkezni, és tudatosan táplálkozni, mivel nagyon gyorsan jön fel rám a felesleg. Viszont hiába eszek sok egészséges, rostos ételt, ami elvileg eltelít, szinte mindig éhes vagyok. Ez ellen lehet valamit tenni? Más is tapasztalta ezt? Köszi.:)

2016. nov. 15. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Diéta alatt, mivel kalória deficitben vagy, ezèrt valamilyen szinten mindenkèpp èhes vagy. Ezen egy jò etrend ès a napi 4-5 ètkezès segìthet.
2016. nov. 15. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Valamint a bőséges, minimum két-három liter folyadék (víz) fogyasztása.
2016. nov. 15. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Első, nem feltétlenül, ember- és étrendfüggő ez. Jó étrend és napi egy evés mellett én soha nem vagyok éhes, eddig legalábbis nem volt rá példa... Persze van, akinek a több kis étkezés jó, nekem s még sokaknak az éhezés kis deficitben s jó étrend mellett is.

Mégis mit és mennyit eszel? Az, hogy egészséges és rostos, az mit se jelent, engem sem laktatott a rost vagy az egészségesség soha, csak a fehérje zsírral, viszonylag sok kalóriában :D Nem vagyunk egyformák, nem mindenki lakik jól azzal, amivel a másik.

Néha nehéz tenni. Nem véletlenül küzdök évek óta sikertelenül, ketogén, időszakos böjt, persze számolás, edzés, a leglaktatóbb ételeim, ha nem kalandoztam el, mindez egyszerre... Kicsit kevés volt. Több "trükk" kell.

Nem tudhatom, mi a megoldás nálad. Több evés? Több mozgás? Kevesebb szénhidrát? Több zsír? Kevesebb étkezés? Máskor étkezés? Passz.

Nem tudom, mi az, hogy telít, az az igazság. Mindig értetlenül néztem az ilyesmit. Valami kalóriadús és laktat vagy kalóriadús és nem laktat, nálam ez a két eset van. Amikor írják, hogy ó, ebből a palacsintából 2 BÁRKINEK elég, akkor biztos lehetek benne, hogy nekem 6 is kevés. S vannak nálam nagyevőbbek.

A fura lények fura lények, attól még normális, hogy te nem laksz jól bármivel, kérdező, hiába mondja mindenki, hogy de, egy zöldturmixtól délutánig pörög...

2016. nov. 15. 16:24
 4/4 anonim ***** válasza:
17 evesen a fel hutot megettem reggelire. Mondjuk minden nap edzesem volt. Tok mas a szervezeted mint egy felnotte. Sportolsz valamit?
2016. nov. 15. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!