Miért vagyok folyton éhes?
Főleg délelőtt szokott ez lenni.
Fél órája (!!) reggeliztem, és már korog a hasam...
Ettem 120 g tk kiflit 100 g hazi sajtkremmel, tehát nem is szar kajákat eszek...
Volt, amikor joghurtot ettem zabpehellyel, buzacsiraval, lenmaggal, tehat egesz jo adag reggeli lett, megis 1 oraval később halálomon voltam.
Csak akkor nem vagyok ehes delelott, ha bevagok 600-700 kaloriat, de hat ez rengeteg...
Velem is ugyanez van...
Orankent ehes vagyok es nem birom megalni hogy ne egyek.
A 6-700 kalória jól hangzik. Örülj, hogy Neked olyan kevés elég :D Nekem nem szokott. Ha már eszem, akkor rendesen, különben éhes maradok (vagy nagyon hamar megéhezem). 1000-1200 már alakul, de tegnap egy elhúzódó étkezés 1500 kalóriát hozott össze (ezt a párom is bármikor megcsinálja, de perceken belül. márpedig vigyáznia kell a vonalaira, régebben kövér volt). Még jó, hogy nem eszem sokszor, gond lenne.
Viszont ha jóllakom, az sokáig kitart. Picikkel csak a falat kaparnám és folyton ennék, nem lenne kevesebb kalória, csak végigéhezném a napot. Nem mindenkinek való a sok pici étkezés. Lehet, hogy Neked reggel sok kell. Voltaképpen akkor a tested már régen kapott tápanyagot (bár én nem így működöm, látok benne logikát, a párom is reggelizős).
A szénhidráttól viszont éhes leszek, a csökkentése nélkül nem is tudtam fogyni nagy fölösleggel sem. Más igen.
1. Az én szempontomból az 1300 kalória a baromira kevés. Én annyival még csak nem is működöm. Inkább mozogj többet.
2. 2 étkezéssel belefér. De lehet, hogy Neked jobb lenne egy nagy reggeli, majd 2 újabb pici étkezés, nem tudhatom.
De ha kevés neked ennyi evés, akkor kevés és egyél többet. Ha éhezel, az nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!