Ha kínoz az éhség, mit csinálsz helyette?
igyál vizet, a folyadék eltelít, és nem leszel éhes
egyébként a zabalással mit akarsz kompenzálni?
stresszes életet élsz?
Valahol olvastam, hogy az agy olyankor is éhség-érzetet produkál, amennyiben kalcium-szükséglete van.
Egy jó pohár vízben 2 db. kalcium pezsgőtabletta = nekem bevált.
Mit eszel? Ez eléggé inzulin-hullámvasútnak tűnik így.
HA megmérték a cukrod és nem vagy cukros, akkor egyél olyasmit, amiben NINCS cukor, liszt, krumpli és rizs. Nem leszel állandóan éhes.
Ja, és NE koplalj. Attól csak megbetegszel, annak a jele ez a zabálási kényszer is: kikészül a hasnyálmirigyet s kész a cukorbaj.
Rendes ételt enni (nem liszt, cukor, rizs és krumpli), és koplalás helyett heti 3-4, legalább egy órás, fárasztó edzés. A vércukorszintnek is jót tesz, így nem fogsz folyton enni.
Nem eszem se cukrot,se lisztet,se krumplit,se rizst..
Natúr joghurtot,cottage cheesst,kölesgolyót,puffasztott kukoricár,tejet(0.1) sárgarépa,csemegeuborka,földimogyoró -ezeket szoktam. Napi egyszer,éjszaka,mert az éhségtől sírni tudnék és nem tudok aludni,igy muszáj egyek:( ki készitem a kisadagom,de mindig éhen maradok vele és tovább falom magam,utána meg bűntudat és másnap nem eszem semmit.. Ördögi körforgás
Ja meg,ha nagyon elvesztem a fejem,akkor rengeteg mazsolát meg földimogyit:/ szoktam enni.
Néha zabot meg főtt tojást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!