Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan lehet a falási rohamoka...

Hogyan lehet a falási rohamokat kezelni?

Figyelt kérdés
Nem olyat, ami azért tör rám, mert egész nap éheztem...rengeteget eszek mert szoptatok...este mégis rám tör 19.00 felé, hogy mindent befalnék, ami a hűtőben utamba kerül, sajtot kolbászt magába, édesre sósat, sósra édeset, szóval bármit ami otthon van, és inkább már nem is merek boltba menni...szerintem ez stressz kezelés nálam, mivel két pici gyerek mellett rengeteg bennem a feszültség amit nem tudok kiadni...de hogyan tudnék erről leszokni, önkontrollt tartani?
2016. nov. 17. 18:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amiket utoljára írtál, azok már jó kaják. Így már más az összkép. Szerintem arra figyelj, hogy ne egyél túl sok köretet, se csupa szénhidrát ételeket fehérje, zsír és zöldségek nélkül. Tehát a tejeskávé ropival felejtős, vagy akkor már egyél utána egy darab sajtot. Tízóraira kifli és társai helyett gyümölcsök vagy diófélék. A tk. vagy ch csökkentett kenyér szerintem ugyanolyan haszontalan kalória, mint a fehér kenyér.

Ha a gyerekek miatt vagy stresszes (hány évesek?), talán jót tenne, ha őket sem etetnéd ilyen gyakran kiflivel, a sok gyors ch-tól ők is kezelhetetlenebbek, hisztisebbek lesznek (tapasztalat). Adj nekik sok gyümölcsöt, fehérjében és zsírban gazdagabb ételeket, minél kevesebb bolti kaját és édességet.

2016. nov. 18. 08:50
 12/12 A kérdező kommentje:
egy kiflit eszij meg napi szinten elosztva egesz naora...2.5 eves...szerintem rz nem sok. ezen felul legalabb 3-4 gyumit egy nap...vacsinal is altalaban leeszi a felvagottat a sajtot meg megeszi a zoldseget a kifli fele meg ott marad. ezert landol nalam:) amugy nyugis gyerekek csak rosszul alszanak es emiatt hisztisek nem a kaja miatt. jobban mondva a 2.5 eves hisztis, a pici 2 honapos o semmirol nem tehet :))
2016. nov. 18. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!