Hogyan győzhetem le a falási rohamokat?
Nos én nem szoktam fogyózni, de azt tudom, hogy egy egy ilyen falási roham attól van, hogy valószínűleg keveset és rendszertelenül eszel.
A szervezetednek folyamatos táplálékbevitelre van szüksége, lehetőleg olyan étrenddel, amely kevés cukrot, és szénhidrátot tartalmaz. Ez kiegészítve sporttal remek fogyást segít elő. Viszont ez nem mindig egyenlő a tömegcsökkenéssel is. Ha nem nagyon vastag a zsírszöveted amit le szeretnél adni, akkor az alatta a sporttól megedződő (és ezért megnövő) izom súlya nagyobb lesz, mint az elvesztett zsírsejttartalom súlya. (Tehát a méreted csökken, tömeged nő.)
Javaslom még, hogy kezd el számolni a kalóriákat is. Számold ki, hogy edzéssel együtt mennyit fogyasztasz naponta, és az elején pontosan annyit, majd később kicsit kevesebbet vigyél be a szervezetedbe, egyenlően elosztva napközben. Az enyhén csökkentett kalóriabevitel elősegíti, hogy a hiányzó energiát a szervezeted a szírszövetekben tárolt fehérjékből nyerje ki.
Fogyózni nem lehet elkezdeni egyik napról a másikra. Maga a kúra és a felkészülés, majd a végén a nem megfelelő ételek visszavezetése is nagyon hosszú, komoly önfegyelmet
igénylő folyamat.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!