Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » HELP hogyan győzhetem le a...

HELP hogyan győzhetem le a stresszevést?

Figyelt kérdés

Sajnos hízásra hajlamos vagyok így duplán oda kell magamra figyelnem. Egyetemre járok, most van vizsgaidőszak így eléggé kijut a stresszből. Egész nap idegeskedem a vizsgák miatt és gyakorlatilag folyamatosan eszek. A tipikus stresszevés... nem vagyok éhes fizikailag de mégis zabálok. Már az alakomon is kezd meglátszani.

Mit tegyek ellene? Hatékony tippek? Valami nyugtató+étvágycsökkentő?

20/l

2010. jún. 7. 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:

lefogadom,hogy keveset iszol, ugye?

a másik, hogy nem ártana egy-egy óra sportot beiktatni, a tanulás is jobban menne és hízni sem híznál ;)

2010. jún. 7. 21:18
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Én ugyanezt csináltam.....a férjem miatt...125kg lettem.

Kórházba kerültem,mert leállt a vesém, a májam rosszul működött.

Muszáj kordában tartanod, mert így jársz,mint én!

Én úgy ahogy legyőztem, de néha még előjön, olyankor iszok egy cukormentes kakaót.

De hogy hogyan lehet legyőzni?

Tedd ki reggel az asztalra azt, amit előtte nap megettél (nem muszáj ugyanazt, de legyen ugyanakkora mennyiség). Látni fogod, hogy szörnyen sok. Aztán tedd vissza azt, amit nem akarsz megenni. Hallgass az eszedre! Tudni fogod, mennyit rakj vissza!

Aztán oszd el 5felé. És ez legyen a napi kajád.

Ezt kb 1hóig minden nap meg kell csinálni, aztán már magadtól tudod.

Azért készíts oda magad mellé valamit, pl ásványvíz, az ízesített jobb, és azt húzd meg, ha ideges leszel!

Sok sikert!

23L

2010. jún. 7. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!