Hogyan győzhetem le ezt az érzést? (bővebben lent)
Szóval az a probléma, ha történik valami tragédia, mondjuk azt hallom hogy egy 5 éves gyereket a sofőr hibájából elgázoltak, és szörnyethalt. És az a gond hogy más túl van ilyeneken, én nem tudom mért beleélem magam egy családtagként, elképzelem ezt a szörnyűséget, mekkora trauma lehetett, és napokig rágódok rajta, folyton a fejembe van, nem tudom kiverni a fejemből, mint valami háttérgondolat mindig ott motoszkál, és időnként a hasam is begörcsöl tőle.
Vagy ha hallom hogy volt egy sorozatgyilkos aki aberrációja miatt kényszerből feldarabolta az áldozatait. Na ettől is kitudok készülni, elképzelni hogy ilyen beteg emberek léteznek... Kiráz a hideg.
Pár évvel ezelőtt azt láttam a tévébe hogy megöltek valakit. Simán túlléptem rajta mint egy általános ember.
Tud valaki segíteni hogy mi ez? miért van ez? hogy tudom legyőzni?
Hát ez azért van mert nem vagy pszichopata és érzékeny vagy.Ami nem baj.Gondolj a pozitív dolgokra és a pozitív tettekre.El fog múlni mert el kell ,hogy múljon.Ez olyan ,mint a halálfélelem kiskorodban ,hogy majd "elveszted a szüleidet".
Mindenki átmegy ezen,sír és elmúlik idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!