Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan győzhetem le ezt az...

Hogyan győzhetem le ezt az érzést? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval az a probléma, ha történik valami tragédia, mondjuk azt hallom hogy egy 5 éves gyereket a sofőr hibájából elgázoltak, és szörnyethalt. És az a gond hogy más túl van ilyeneken, én nem tudom mért beleélem magam egy családtagként, elképzelem ezt a szörnyűséget, mekkora trauma lehetett, és napokig rágódok rajta, folyton a fejembe van, nem tudom kiverni a fejemből, mint valami háttérgondolat mindig ott motoszkál, és időnként a hasam is begörcsöl tőle.

Vagy ha hallom hogy volt egy sorozatgyilkos aki aberrációja miatt kényszerből feldarabolta az áldozatait. Na ettől is kitudok készülni, elképzelni hogy ilyen beteg emberek léteznek... Kiráz a hideg.

Pár évvel ezelőtt azt láttam a tévébe hogy megöltek valakit. Simán túlléptem rajta mint egy általános ember.

Tud valaki segíteni hogy mi ez? miért van ez? hogy tudom legyőzni?

2011. máj. 14. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát ez azért van mert nem vagy pszichopata és érzékeny vagy.Ami nem baj.Gondolj a pozitív dolgokra és a pozitív tettekre.El fog múlni mert el kell ,hogy múljon.Ez olyan ,mint a halálfélelem kiskorodban ,hogy majd "elveszted a szüleidet".

Mindenki átmegy ezen,sír és elmúlik idővel.

2011. máj. 14. 22:33
 2/2 anonim ***** válasza:
ne nézd a híradókat és újságba se olvass ilyeneket.
2011. máj. 15. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!