A suliban mindig úgy érzem, hogy mindenki engem néz. Hogy győzhetem le ezt a rossz érzést?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 16:35
2/7 anonim válasza:
kevesebbet ülj a gép előtt meg,menj emberek közé délutánonként ne otthon tobzódj,tapasztalat.
3/7 anonim válasza:
Elloptad a kérdésem. Ugyan ezt akartam feltenni :O
Én nem vagyok sokatt itthon az erdőben szoktam lenni (többnyire egyedül)... Engem is érdekelne ezt hogyan tudnám leküzdeni
4/7 A kérdező kommentje:
jajj, bocsi hogy elloptam a kérdésed.
2010. szept. 29. 21:03
5/7 anonim válasza:
Ne legyőzni próbáld, hanem elfogadni. nem biztos, hogy téged néznek, de ha mégis akkor mi van? Addig jó amíg csak néznek.
6/7 anonim válasza:
lány vagy?? járj szép ruhába és magassarkúba..akkor legalább azt fogod gondolni hogy tetszel nekik. : D (tapasztalat)
7/7 anonim válasza:
Engem a 180 centim miatt néz mindenki 14 évesen ez elég sok és feltűnő. Engem is zavar, de kezdem megszokni és tudatosítani magamban, hogy magasnak lenni jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!