Hogy fojtsam el magamban ezt az érzést?
egyébként én is így jártam, csak én reggelente hánytam, meg remegtem, minden bajom volt...
aztán átmentem egy másik suliba, ott már tűrhetőbb volt, emberként bántak az emberrel, nem pedig robotként, rabszolgaként...
" emberként bántak az emberrel, nem pedig robotként, rabszolgaként..."
Utolsó:
Húha, remélem akkor az egyetem/fősuli meg se fordul a fejedben! Itt egyetemen egyetlen 6 jegyű azonosítószám vagy a rendszerben ahol ehhez a kódhoz rendelik a jegyeid. Semmi több. Csak egy kód amiért fejkvóta pénzt kap az egyetem évente!
Lányok, tudom nehéz, de ilyen világban élünk! Meg kell erősödnötök hogy megálljátok a helyetek.
Téged végülis mi öl meg, utolsó?
(Hátha a válaszod segíti a kérdezőt.)
Én is egyetemista vagyok, csak mérnökin.
Most én full közömbös vagyok az egyetemmel, ahogy megy úgy megy aztán kész.
Téged hogy tud kikészíteni? Terhelés? Egyedül vagy? Munkát végzel mellette?
nagyon egyszerű, gátlásosabb típus vagyok, nagyon nehezen oldódom... legfőképp a szóbeli vizsgák azok, amik ezt teszik, valamint a szemináriumi előadások, szóval, mikor nekem kell előadást tartanom.
egész egyszerűen nem erre vagyok kitalálva, és lehet, hogy érdekel a téma, és elég jól el is tudok merülni benne, de hogy szóban ezzel kapcsolatosan kelljen nyilatkoznom, az már enyhén szólva is nehéz.
túl sok ügyintézés van itt nálunk, ez is gondot okoz, valamint a tanárokkal való kommunikáció - egész egyszerűen nem az a típus vagyok, hiába is próbálok gőzerővel tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!