Hogy fojtsam el magamban ezt az érzést?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Idén kezdtem el a gimit...Sajna rettenetesen nincs kedvem bemenni úgy hogy esténként sírok...Nem sok emberrel beszélgetek...max 1-2 mondat.Hiába tudom, hogy suli után ott vannak a barátaim, de a suliban nagyon magányosnak érzem magam.A suliban tudom, hogy senkivel nem nagyon fogok összehaverkodni met nagyon nem az én világom....A legjobb barátnőim egy másik suliba mentek.Szerintetek év közben félév elött átvennének engem is oda?Ez az érzés ami minden nap bennem van, az hogy nem akarok suliba járni teljesen felemészt, nem tudok semmi másra gondolni... Mit tegyek?2011. szept. 7. 01:27
11/14 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! annyira nem borzalmasak, de naponta max 2-3 mondatot váltok velük, mert amúgy meg tényleg semmilyen közös témánk sincs :/ hogy mondjam....gyerekesek...de tényleg :/
2011. szept. 7. 15:39
12/14 anonim válasza:
Hehe, biztos velem van a baj, de fura egy 16 évestől azt hallani a kortársaira hogy "gyerekesek" :)
Én 22 vagyok és sokszor én is gyerekesnek tartom magam :) nagy cucc. Ha semmi bajt nem csinálok, akkor megfelelő viselkedés ez is.
13/14 anonim válasza:
nekem is hasonló bajom van, vagyis nem egészen, mert nálam én vagyok a hibás, nem a többiek, mert nem tudok beszélgetni:P hiába gondolom jófejnek a többieket...
14/14 anonim válasza:
Megértem a gondodat. Igaz én most első éves orvostanhallgató vagyok, de a problémánk azonos. Gólyatáborból ismertem meg embereket, akikkel nagyon jól ellettem volna, de ők egytől egyik más csoportba kerültek így aztán jóformán egyedül maradtam. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!