Hogyan lehet ezt kezelni, elviselni, kivédeni? Vagy valami.
Röviden a sztori:
Iskolai tornaóra, röplabda meccs, a vesztes fél 10 guggolást csinál. A vesztes csapat tagja voltam, rendre végre is hajtotam a "büntetés". Helyesen, ahogy azt kell. Erre az egyik kigyúrt szépfiú azzal jön, hogy ő még csak most kezdte számolni, és nem volt meg a tíz. De a fenébe is, alapból 20-at csináltam, mert kedvem volt hozzá, de mindegy is, a lényeg, hogy rosszul esett. Miért? Mert másokat nem piszkált, pedig voltak ám olyanok is akik csak ott lézengtek.
Tudom, hogy változtatnom kell, és változtatok is, igyekszem minél többet helyesen és hatékonyan edzeni, figyelve az ételek minőségére is. De az ilyen megkülönböztetések, a hitetlenkedés annyira le tudja rontani a kedvem és a lendületem. Lehet ebből előnyt kovácsolni? Tanácsokat szeretnék kapni.
Ezen neked kell felülemelkedned. Vannak emberek akik jogot formálnak arra, hogy mások felett ítélkezzenek, és kioktassák őket. Nem csak a testsúllyal kapcsolatban, bármivel.
Nekem jött már eladó a szupermarketben, hogy minek szedtem le a paradicsom ártábláját meg bla bla bla, csak mert meg mertem kérdezni, hogy menyibe kerül a répa, hát mondom ez hülye. De mit csináljak vele, nehogy már azért én érezzem magam sz@rnak, mert mások hülyék. Ez az ő problémájuk, nem az enyém. Ki kell állnod magadért, különben akit lehet, azt mindig elnyomják. És igazából ez nem csak az elnyomók hibája, hanem azoké is akik hagyják.
Legközelebb mondd meg neki szépen, nyugodtan, hogy lehet, hogy túlsúlyos vagy, de nem csaló. Rosszul számolta, mert megvolt a tíz, de köszönöd, hogy ennyire előzékeny és figyel rád.
Nő vagy? Bejössz neki.
Srác vagy? Bejössz neki.
Egyébként? Rossz úton jársz, ha foglalkozol más emberek beszólásaival. Ezek külső dolgok, neked belső értékeid vannak. Ezt meg kell tanulnod neked is..
A helyedben nem engedném, hogy szórakozzok veled.
"Erre az egyik kigyúrt szépfiú azzal jön, hogy ő még csak most kezdte számolni, és nem volt meg a tíz."
Ilyen esetben NEM csináltam volna MÉG 10-et, hanem visszaszóltam volna, hogy miért nem kezdte el idöben , vagy esetleg csak 5-ig tud elszámolni és azért van problémája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!