Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hete megallt a fogyasom?...

Egy hete megallt a fogyasom? Annyira el vagyok keseredve, raadasul a menstruaciom is vasarnap kell megjojjon (igy meg nehezebb ezt elviselni) ; mit tegyek? Mikor fog megint megindulni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 31. 10:15
 1/7 dieta ***** válasza:
Valószínű egyensúlyba került a bevitt és a felhasznált kalória menyisége. Finoman csökkentsd a napi étel menyiségét és ismét fogyni fogsz.
2013. jan. 31. 10:24
 2/7 A kérdező kommentje:
tenyleg nem tudom, hogy 800 kaloriabol meg mi a francot csokkentsek?
2013. jan. 31. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Húúú... most nagyon nagy peched van..

Ezért nem csökkentgetjük a bevitt energiát, mert a test kompenzálja. Oké, hogy sokaknak bejön, szerencséjük van, nem fog mindig bejönni, és nem jön be mindenkinek.

Neked ha ezt a 'módszert' követed, akkor a ciklikusságon kell elgondolkodnod (szénhidrát visszatöltésen) ezt ismered, hiszen utánaolvastál a kalóriacsökkentős szálkásító diétának. Elvileg azt is tudod, hogy 1200, 1000 kcal alá nemigen megyünk.

Most jön az én tanácsom, ez eddig csak kis segítség volt. Amivel kijöhetsz a barlangból:

Elkezdesz enni. Vannak normális ételek, és vannak olyanok, amikből ha sokat eszel akkor hízol, beteg leszel. Ezért kell a kalóriaszámolás.

Na most ne egyél olyat, aminek a kalóriáját számolni kell.

Hagyd a fenébe a kenyereket, lisztes kajákat, rizst krumplit...

Térj vissza a zöldségekhez, adj a testednek elég zsírt (fogyassz zsírt, például főtt ételekkel) és húsokhoz. Ezek olyannyira természetes táplálékaink, hogy ha hiszed, ha nem nem fogsz hízni tőlük. Jól lehet lakni anélkül hogy híznál. A te esetedben olyan sok választás nincs, tehát dönthetsz jól (figyelembe veszed amit írok) rosszul (a kalóriaszámolást folytatod, de legalább egy nap ch visszatöltést tartasz, hátha beindul a fogyásod) vagy mégrosszabbul: nem csinálsz semmit, nem változtatsz.

Ha az én utamat választod, akkor mindenképpen olvasnod, tanulnod is kell. Tudás nélkül táplálkozáson változtatni, az a legveszélyesebb dolgok egyike lenne..

Olvasd el ezt, utána gondolkodj, esetleg olvass még az oldalon

[link]

2013. jan. 31. 10:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Na, nekem 1 hónapja, pedig paleózom és 1200 fölé is szoktam menni. xD

800 kcal kevés!!!

2013. jan. 31. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:
menzesz előtt 1 héttel a szervezet elkezdi raktározni a vizet, ezért is megállhatott, menzesz után visszaáll normálisra :)
2013. jan. 31. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Na én pont emiatt nem mérem magam a menzesz előtt. Mindig kedden jön meg na akkor már előtte jó pár nappal rá sem állok, csak mikor elmúlt, általában vasárnap. Miért idegesítsem magam ezzel? Mikor úgy is nehéz megállnom hogy ne egyek össze vissza, ilyenkor mindent kívánok pedig nem is vagyok éhes.Tudom ha megmérném magam és több lennék akkor úgy gondolnám elkeseredésemben hogy na akkor már ehetek mert úgy is mindegy. Ha meg utána ráállok és lemegy az 1 kg, akkor meg büszke vagyok hogy betudom tartani.
2013. jan. 31. 14:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Menzesz után mérd meg magad. Előtte tartalékol a szervezet.
2013. febr. 20. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!