Egy hete megallt a fogyasom? Annyira el vagyok keseredve, raadasul a menstruaciom is vasarnap kell megjojjon (igy meg nehezebb ezt elviselni) ; mit tegyek? Mikor fog megint megindulni?
Húúú... most nagyon nagy peched van..
Ezért nem csökkentgetjük a bevitt energiát, mert a test kompenzálja. Oké, hogy sokaknak bejön, szerencséjük van, nem fog mindig bejönni, és nem jön be mindenkinek.
Neked ha ezt a 'módszert' követed, akkor a ciklikusságon kell elgondolkodnod (szénhidrát visszatöltésen) ezt ismered, hiszen utánaolvastál a kalóriacsökkentős szálkásító diétának. Elvileg azt is tudod, hogy 1200, 1000 kcal alá nemigen megyünk.
Most jön az én tanácsom, ez eddig csak kis segítség volt. Amivel kijöhetsz a barlangból:
Elkezdesz enni. Vannak normális ételek, és vannak olyanok, amikből ha sokat eszel akkor hízol, beteg leszel. Ezért kell a kalóriaszámolás.
Na most ne egyél olyat, aminek a kalóriáját számolni kell.
Hagyd a fenébe a kenyereket, lisztes kajákat, rizst krumplit...
Térj vissza a zöldségekhez, adj a testednek elég zsírt (fogyassz zsírt, például főtt ételekkel) és húsokhoz. Ezek olyannyira természetes táplálékaink, hogy ha hiszed, ha nem nem fogsz hízni tőlük. Jól lehet lakni anélkül hogy híznál. A te esetedben olyan sok választás nincs, tehát dönthetsz jól (figyelembe veszed amit írok) rosszul (a kalóriaszámolást folytatod, de legalább egy nap ch visszatöltést tartasz, hátha beindul a fogyásod) vagy mégrosszabbul: nem csinálsz semmit, nem változtatsz.
Ha az én utamat választod, akkor mindenképpen olvasnod, tanulnod is kell. Tudás nélkül táplálkozáson változtatni, az a legveszélyesebb dolgok egyike lenne..
Olvasd el ezt, utána gondolkodj, esetleg olvass még az oldalon
Na, nekem 1 hónapja, pedig paleózom és 1200 fölé is szoktam menni. xD
800 kcal kevés!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!