14éves vagyok.12évesen volt menstruációm aztán sokat fogytam és elmaradt 2évre. Aztán megjött egyszer megint fél év szünet. Most 3 hónapig rendsen volt és megint nem jön meg. Ez miért lehet?
Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 18:16
1/4 anonim válasza:
szerinted mi majd tudunk diagnosztizálni? orvos, esetleg? neked nem tippekre van szükséged (mert ezer dologtól lehet), hanem kivizsgálásra. 14 évesen lehetne már egy kis eszed.
2/4 anonim válasza:
Menj el dokihoz. Mikor én fogyókúráztam, 3 hónap alatt fogytam 12 kg-t kb. Nekem se jött meg fél évig. Ez befolyásolja, ettől a "sokat fogytam"-tól simán lehet ilyen, ez "normális", legalábbis ilyenkor az.
3/4 anonim válasza:
A fogyás direkte módon (értem ezalatt a fogyókúrát,stb.) vagy egyéb okok miatt következett be?Ez nagyon fontos a továbbiakban.
4/4 anonim válasza:
Ja,most látom,igen,nyilvánvaló.A szüleiddel beszéltél már erről?Nem vették észre,hogy drasztikusan sokat fogytál?Ez akadályozhat a fejlődésben,érdemes lenne felkeresni a háziorvosodat és alaposan kivizsgáltatni magad.12 évesen különben sem indokolt a fogyókúra,kizárólagosan orvosi előírásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!