Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Téli szünet végére ezzel...

Téli szünet végére ezzel mennyit fogyhatok?

Figyelt kérdés

Helló!

Röviden leírom miből szeretnék fogyni,milyen tervem van erre ilyenek.:)

160cm vagyok,ehhez 55kg. Kicsit sok,nem igazán látszik mert eloszlik rajtam és a ruha is takarja a csípőmön a felesleget(mert kicsit széles a csípőm:S).

Olyan 5-10 kg.között szeretnék fogyni.

Eddig olyan heti 3× fél órát edzettem. De ez kis ideig abba maradt,és ennek megvannak a következményei:/:)

Naponta edzenék olyan 1órát, de esetleg napi 2× 1óra ,annyit bírok kb.egy nap,emelett heti 2× járok táncra(ami naggyából eddig is megvolt).

Emellett normális étrend,szóval cukros,zsíros meg ilysemi kajákat kerülöm, napi 2-3 liter víz.

Kb.ennyi a tervem mert egyszerre kb.ennyit birok:)

Ezzel hatásos lesz?

Ha tudnátok még tippeket adni lécci írjátok le mert sűrgős lenne ez a pár kiló:)

Am Tatarek Rezső tornáit csinálom általában..

A szünet vége: január3,addigra kéne(:

Előre is köszi!

2010. dec. 17. 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
ha napi 1 órát rendesen edzel és figyelsz a táplálkozásra, azaz nem nassolsz sokat akkor biztos meg fog látszani. 10 kilót semmiképp nem kéne fogynod hidd el. sőt szerintem a súlyoddal nem is lenne baj ha mondjuk főként izom lenne.
2010. dec. 17. 17:12
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ:)

5-10kg között akarok valamennyit,és amikor már meg vagyok elégedve az alakommal onnan nem fogyózóm:) Persze az edzés+tánc marad;)

2010. dec. 17. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
45%
hát 10 kgt minimum kell fogynod. amúgy sikerülhet.
2010. dec. 17. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:
miért kéne 10 kg-ot fogynia??? én 160 cm vagyok 49 kg és így is elég sovány, mindenki azt mondja elférne rajtam pár kiló..
2010. dec. 17. 17:39
 5/7 anonim ***** válasza:

én

162 cm és 55 kg!

2010. dec. 17. 18:26
 6/7 anonim válasza:

következtetésemből lány vagy. :D és olyan 13-15 év között.

ha tévednék szólj. :)

2010. dec. 24. 14:30
 7/7 A kérdező kommentje:

lány és 15éves :O:))

kitaláltad :D

2010. dec. 27. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!