A szünet alatt szeretnék olyan 3-4 kilót fogyni. Tudtok ötletet adni hogy hogyan?
Én nem értem ezt a "karácsonykor összezabálunk mindent" felfogást. Vagy az átlag máskor nem főz? :D Most komolyan... Ezek csak ételek... bármikor meg lehet őket csinálni, nem csak karácsonykor.
Diétázni is, és minden sz@rt összezabálni is lehet bármikor. Ez nem évszak, meg ünnep függő. Aki meg úgy áll hozzá, hogy karácsonykor nem lehet, az sosem fogja megtartani az áhított súlyát, ha egyáltalán eléri valaha.
Végül is húsvétkor két pofára lehet tömni a füstölt sonkát kenyérrel és tojással, minden szülinapon és névnapon tolni kell a sütiket, mikuláskor nem ember aki nem töm magába 10 kiló csokit, nyáron a melegben napi 5 gombóc fagyi a minimum, mekibe meg lehet járni egész évben :)
Nem kifogást kell keresni, hanem el kell határozni a dolgot, és kész...
Kérdezőnek. Ne egyél cukros és finomított sz@r kajákat. Fehér húsok, sok zöldség, zsíros cukros ételek storno.
Leírtuk már itt pár ezerszer, nézz egy kicsit utána :)
én már fogytam 2,5kilót eddig :)
nekünk szombat óta van szünet.
Én azt csináltam h reggelit kihagytamm (igazából azért mert olyan 11-délben keltem :D)
utána ebédre sem voltam éhes max.egy gyümölcsöt ettem,
vacsira meg joghurt .
Emellett edzettem (edzem) napi 2× fél órát,
mára már megvan a -3 kiló :)
Sok sikert!
Nekem nem gond..
amúgy meg le is vagyok betegedve többek közt ezért alakult így.. de ne zavarjon.. kül.meg semmi közöd hozzá mit csinálok vagy mit nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!