Miért nem tudok többet fogyni?
lehet itt kezdődnek a problémák, amikor valami állítólag gyorsítja az anyagcserét.
de megmondom én mi gyorsítja az anyagcserét (mert én ilyen vagyok, hogy megmondom, nem leírom) - a rendszeres étkezés, tehát napi 5-6 étkezés, illetve a kemény testedzés, ami stimulálja az izomszövetet, ami ugye aktív szövet, tehát energiát használ fel "zsírt éget" többek között.
na ezt nevezik anyagcserének. emellett persze összefüggésben van az izomtömegeddel is. és a sétálás pont nem az a gyakorlat, ami hosszú ideig megnövelné az izmaid energiafelvételét.
az étkezést pedig az igényeinkhez igazítjuk. Te nagyon ügyesen leadtál ugye 13 kilót, de ennyivel könnyebben már kevesebb energia is elég, így nem fogysz. ez lehet azért, mert kisebb terhet cipelsz, vagy csak lassult az anyagcseréd a fogyás alatt.
Pakold a táskád tele nehéz könyvekkel, vagy ha nincs nehéz könyvek.
Mikor haza jössz, kicsit pihentél, bepakólsz pár kg krumplit a táskádba, felkapod a hátadra, és elmész egy kört.
Ha krumpli sincs otthon, és máshogy se tudod mególdani edzésedet, akkor sajnos nem tudom mit csinálj..
ez a szint, ez a nem edzem mert ciki lehet, kinevetnek stb. gyerek szint. ebben az esetben adj egy mail címet, mert úgyis fölösleges neked írnunk, úgy tudunk segíteni ha a szüleiddel beszélünk.
alternatív: lemenjek veled a terembe? (Pesten)
és aki csak nevetésre meri húzni a száját, annak beverem a fogait? azután ott már senki sem fog egy rossz szót sem szólni. ez, ez lenne a biztos megoldás? ezt azért írtam, mert biztos van olyan, hogy az emberről beszélnek a háta mögött, nevetnek vagy akármi. én ne tudnám? hónapokon át olyan "fizurával" jártam, nem volt olyan aki nem nézte meg, illetve ismerősök közül aki nem tett már rá megjegyzést. ÉS? ennek érdekelnie kellene engem? téged miért érdekel, ha valakinek az a legnagyobb szórakozása, hogy teveled foglalkozik? ráadásul megsúgom, annak a valakinek még fogalma sincs, csak te tudod hogy jön majd Aczél és a kis lábujjára fog ejteni egy 30 kilós súlyzót..
ne foglalkozz már ennyit az emberekkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!