Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnák minél többet...

Hogyan tudnák minél többet fogyni két és fél hét alatt?

Figyelt kérdés
már júliusban elkezdtem,hogy meg tudjak szabadulni 20 kilótól a suliig.sajnos nem akart elindulni,és csak most kezd.pedig rendesen csináltam.és most két és fél hét alatt kellene megszabadulnom.tudom,hogy 20 kg minusz nem fog menni.de amennyit csak tudok,annyit le akarok fogyni.szerintetek mennyi és hogyan lehetséges?
2011. aug. 15. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
1 hét -1kg ez így az egészséges. Miket eszel hány kg vagy és hány éves ehhez tudni kéne hogy mennyit kell fogyjál és mit eszel..
2011. aug. 15. 20:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy higitózni mármint beszívni?Miért az használ nem hiszem csak az elmét teszi tönkre!?Miért fogynál attól?
2011. aug. 15. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Először is: tudnék

A kérdésre válaszolva: sehogy, ha még szeretnél sokáig élni, illetve az egészségedet megőrizni. Egy hét alatt max. 1 kg-ot adhatsz le, ami még a normális kereteken belül van, és kisebb valószínűséggel okoz jojó-effektust.

2011. aug. 15. 20:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Miazajojóefektus...
2011. aug. 15. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:

ne foggy gyorsane nyni..

aki fogyózni akar..áá eldobom az agyam..

vékony akarsz lenni?nem tetszel magadnak??? változtass ÉLETMÓDOT...

2011. aug. 16. 08:24
 6/8 anonim válasza:
57%
Okos előző hozzászóló, szedj már fel +20kg-t, és utána beszélj így erről a dologról. Ahhoz, hogy leadjon az ember, nem csak annyi, hogy kevesebbet egyen, vagy sportoljon! Embertől, immunredszertől, anyagcserétől, szinte mindentőlfügg! Ne pofázz, hanem gondolkozz.. okoskodni mindenki tud. -.-
2011. aug. 17. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:

te miben külömbözöll tőllem?még trágábban írtál..!

jah és igenis tudom milyen 20 kilótól megszabadulni

nem saját magam tapasztaltam de a testvérem 120 kilót volt és most 70.valamennyi nemt udom pontosan és te képzel ez meg nem 20 kiló..

és eldobom akkor is az agyam h milyen hirtelen akarjátok ezt megvalósítani..

igen pofázok..! életmódváltás.. nem megoldás keresgetése hogy mitól lehetek vékonyabb

hisz úgyis mindeki aki kövér tudja legbelül h mi a hiba.. ennyit erről

nem tetszika hozzászólásom?? ez az igazság

2011. aug. 17. 14:44
 8/8 anonim ***** válasza:
a többi meg beáll magától
2011. aug. 17. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!